Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gyanakodjak vagy hagyjam?
6 éve vagyunk együtt a párommal. Ma hazajött munkából és azt mondta kollegája akar beszélni vele hívásban. Kiment a kertbe és mikor mentem ki beszedni a megszáradt ruhákat akkor intet felém, hogy ne zavarjam. Ez nagyon fura volt, nem is tettem szóvá neki. Most este pedig felvillant a telefonja és láttam, hogy instán írt egy csaj neki, hogy jó volt veled ma beszélgetni, ismételjük meg.
Kicsit mérges lettem, de nem akarok vitát. Ő 27, én 26.
Nem mondtam hogy nem lehetnek lány barátai, csak fura hogy hazudik.
Tavaly áprilisban felutazott Pestre akkor azt mondta hogy ki akar egyedül kapcsolodni persze rögtön levágtam hogy hazudik. Utána bevalotta hogy találkozott egy csajjal, csak barátkozni akart vele, de a végén a csaj megcsókolta vagy ahogy ő fogalmazott csak szájon puszilta.
Nem is tudom mit keresek még mellette, ezen jár az agyam :(
Nyilván most is folyamatosan gyanakodsz,mert van rá okod,tehát jogosan!
Nem kötelező senki bohócának lenned,viszont jelenleg éppen azt teszed...
Ismerkedik a hátad mögött, és már másodjára bukik le.
Tudod, mi a helyes döntés.
Az csak csúfolódás a másik részéről, aki féltékenynek, túlgondolónak, hisztisnek tituál. Engem is sokan tituáltak már annak, de igazából csak annyi volt, hogy megláttam, felfogtam a jeleket és kijött belőlem. 🤷🏻♀️ Pedig igazam volt.
Ez egyértelmű megcsalás. Lépj le tőle. Szar, nehéz, de ilyeneket malmozni évekig sokkal nehezebb.
nem tudom, ezek utan van meg kerdes? :D
ha az en csajomrol kiderulne, hogy felmegy PEstre "kikapcsolodni" egy masik pasihoz, ugy b.xnam ki, mint macskat xarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!