Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig él egy inaktív tinder profil?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem valaki tudja-e biztosan meddig él egy nem használt tinder profil. A barátnőmnek feldobta a párom tinder profilját a tinder. Mi már 2 éve vagyunk együtt. A párom azt állítja hogy nem használta már 2 éve akkor az appot letörölte de a profilt külön nem. Emiatt dobhatta fel. Ilyen létezik? Hogy egy 2 éve állítólag inaktív profilt feldob másnak? Előre is köszönöm a választ2023. júl. 18. 13:24
1/7 anonim válasza:
Ha nem törölte a profilját, akkor az most is aktív.
2/7 anonim válasza:
Nekem evekig keringett igy fent a szellem profilom. Addig ottmarad amig be nem lepsz ujra es nem torlod
3/7 anonim válasza:
Ha nem törli a profilját, akkor az ott marad szerintem akkor is, ha nem lép be. Az más kérdés, hogy az inaktívakat dobja fel a rendszer legutoljára, de valószínűleg nem lehetetlen, hogy valóban feldobja. Miért nem törli a profilját? Eléggé félreérthető ez így. ha nem használja, akkor törölni kellene magát.
4/7 anonim válasza:
"az appot letörölte de a profilt külön nem"
A telefonjáról törölte, nem a társkeresőről.
5/7 anonim válasza:
A profilja ott maradt, ha nem törölte.
6/7 anonim válasza:
A profilt kell először törölni, majd az appot. Ellenkező esetben a profil szellemként tovább is fenn marad, míg a Tinder működik, v egy admin nem törli.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat kicsit megnyugodtam
2023. júl. 19. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!