Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok dönteni! Maradjak a 'réginél' vagy merjek lépni? (több dologban nem tudok dönteni. )
Leírnám röviden mi a szitu: van egy barátom kb. 1 hónapja (már 2x jöttünk össze, az első nem működött, most próbaidőn vagyunk, hátha jobb lesz.) Nem tudom, mit érez és azt se, hogy én mit érzek.
Féltékenykedett párszor. Ez szerintetek jó jel? És kb. amikor találkozunk, itt alszik, aztán délelőtt/reggel elmegy, mikor hogy...lehet csak kihasznál, míg nem talál vkit? mikor együtt vagyunk, akkor jól érezzük magunkat, és mindennap beszélünk! vagy tényleg komolyan gondolja??
De közben bejött egy másik srác a képbe... ismerkedünk, aranyos, tudja, h van barátom, de vár, és igencsak biztat, h hagyjam ott a régit. lehet, hogy meg kéne próbálnom vele? vagy maradjak a réginél? Nem tudom mit érzek, és mit akarok, senkinek se akarok rosszat, már így is rossz,hogy ilyen helyzetbe kerültem. FONTOS!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!