Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a páromról kiderült, hogy van egy távkapcsolata?
1 éve vagyok együtt a barátnőmmel és ezidő alatt furcsán viselkedett. Mindig is igyekezett úgy találkozni, hogy mások ne láthassanak minket együtt, mivel egy helyen dolgozunk és gondunk lehet belőle, ha valaki meglát minket. Ezen kívül ezt még azzal is magyarázta, hogy neki az összes kapcsolata eddig ilyen “bujdosós” volt, mert soha senkit sem mert felvállalni.
Addig eljutottunk, hogy pár hónapja megfogja a kezem nyilvánosságban is, de nem a lakhelyünk környékén.
Kiderült, hogy Ausztriában van egy palija, akivel pár éve párkapcsolatban van. Most elmondta, hogy hazaköltözik.
Mondtam neki, hogy ez így nagyon nem kóser. Megkértem, hogy azonnal mondja el neki, hogy mi a pálya, mert engem is és őt is átveri.
Azt mondja adjak időt, hogy had rendezze. Adtam, de most meg ott tartunk, hogy a faszi már hitelt is vett fel egy itteni telekre és hazajön.
Választás elé állítottam. Annak ellenére, hogy szerinte nagyon komoly ami köztünk van, nem biztos abban, hogy mitévő legyen, mert hogy két szék alól a pad alá eshet.
Ezzel most mit kezdjek? Állandó balhé van ebből, de csak azt kapom, hogy “várjak még”.
Nekiestem, hogy “addig, amíg haza nem költözik?”. Erre azt mondta, hogy igen, hátha rendeződnek a dolgok vele.
Teljesen kiégtem ezen. Ez most mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!