Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire " kell az ilyennel foglalkozni" ?
Figyelt kérdés
Amikor kapcsolati gondjaink van és átbeszélitek a dolgokat.
Na és akkor ilyet mond a másik hogy:
Az a sorsa h egyedül legyen
Ő nem többet szerelmes
Mindig ő jön ki a dolgokból szarul,
Meg amit ő akar az sose lehet,
Pont úgy érzem magam mint az előző kapcsolatomban..stb
Rad ilyen mondatok hogy hatnak?
2023. júl. 14. 17:42
1/7 anonim válasza:
Nekem nem szoktak ilyet mondani, de önsajnáltatás miatt mondja, hogy manipuláljon, hogy az legyen amit ő akar.
2/7 anonim 

válasza:

"Ő nem többet szerelmes"
Ennek a mondatnak mi is az értelme?
3/7 anonim 

válasza:

Jajj :D Az én exem azt mondta, hogyha ő arra van kárhoztatva (lol mi ez a szó), hogy nélkülem legyen, akkor nincs értelme élnie.
Kidobtam :D
4/7 anonim 

válasza:

Ez attól függ, ki mennyire tolerálja a gyenge/sebezhető lelkeket. Ha valakinek ez vonzó, ám pátyolgasson lekvárokat. 😀 én tuti lépnék. Fogamzásgátló+
5/7 anonim 

válasza:

Ilyen beszélgetés után szakítanék. Ő is boldogtalan, és ha úgy érzem, hogy mindent megtettem, akkor nincs értelme, hogy mindketten tovább szenvedjünk.
6/7 anonim 

válasza:

Martirkodas, onsajnaltatas, érzelmi zsarolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!