Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne közölni vele hogy ne tiporjak a lelkébe?
Lassan 9éve vagyunk együtt. Az utóbbi 3évben kissé elhagyta magát külsőleg.
Erről beszéltem vele finoman de semmi eredménye.
Már nem látom a nőt benne ezek miatt. Csak munka után itthon ül lefekvésig a kanapén..
Nem ilyennek ismertem meg..
Én is azt csinálom. Ki vagyok dögölve. Persze van kaja, mosás meg elpakolok.
Azért írj vmi konkrétat. Ha nekem azt mondaná a párom, aki 30 kg - mal nehezebb, hogy menjek edzeni, akkor kiröhögném.
Fodrászhoz csak elmegy?
Le a kalappal, hogy nem az volt az első gondolat, hogy elhagyod, hanem kitartasz mellette, nagyon ritka ez ma már..az emberek mostmár azt a dinamikát követik sajnos, hogy amint probléma van megpattannak(tisztelet a kivételnek).
Sajnos nekem is ez volt régebbi kapcsolatomban, hogy kezdte magát elhanyagolni a volt párom, ezáltal és persze néhány egyéb konfliktus miatt kevesebb volt a szex, a vége az lett, hogy inkább ő dobott ki engem, ahelyett, hogy megpróbáltuk volna megmenteni a kapcsolatot, és megbecsülni a másikat, nem pedig megfutamodni... Így jártam
A tanácsom az, hogy mindenképpen ülj le vele és ezt finoman próbáld meg közölni vele, esetleg eljárni közös edzésre, futni, kondi bármi.
Sok sikert nektek
Már elég sokszor beletiportál a lelkébe, akkor ez most miért is szempont?
Évek óta itt tobzódsz a gyakorin a szánalmas kérdéseivel, és mindig ő a szenya valami miatt.
Mostmár magadba nézz szét.
"Csak munka után itthon ül lefekvésig a kanapén.."
Találj ki valami olyan programot, ami kimozdítja. Fel kell öltözni szépen.
Vagy lehet kitalálni közös sportot, sétát, főzőtanfolyam, kirándulás.
Ajándékutalvány alkalomra, például kozmetikushoz, fodrászhoz, parfümre, ruhára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!