Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a páromnak hogy csunya a foga es zavar?
Pár hónapja vagyunk együtt, interneten ismerkedtünk meg igy hat nem láttam élőben hogy is néz ki . Ő maga nem csunya sőt nagyon jo képű, míg nem mosolyog.
Fiatalak vagyunk, családomba es baratikorombe nincsennek ilyen személyek akinek csunya lyukas legyen a foga főleg elől nem. És persze ő ahogy most ide került mindenki feltűnően és furán néz rá, és őszintén zavar engem is.
Már en is elindultam fogaszatra csak hogy vegyem rá hogy jöjjön ő is és tegye rendbe a száját. Jött is, de nekem most közbe jött valami orvoshoz járok, orvosságot szedek nem tudok fogorvoshoz is eljárni.
És mondtam neki hogy attól ő mehet, és mondja hogy nem mert megyünk együtt mikor en is fogok tudni menni. Jövő hónapba csomó szülinapra, bulira kell menjünk. És szégyellem. Úgy kepzeljetek hogy elől 2 lyukas foga van, van két lyuk a fogai között ami tiszta fekete, szinte már undorodok tőle. Mit tegyek? :(
Pfejj 🤢
Agyam eldobom, hogy lehetnek emberek ennyire igénytelenek.
Haha én meg épp fehérítem a fogam és ezt olvasom :D
Vicces mennyire igénytelen emberekkel vagytok képesek összjeönni.
Elsősorban az egészsége miatt lenne fontos, hogy rendbe tegye. Én innen közelíteném meg.
Én 8 évig halogattam a fogorvoshoz járást, egészen addig,amíg a sok fogkőtő miatt már állandóan be volt gyulladva az ínyem, és már mind a 4 bölcsességfogam tönkrement (1 hétig éltem fájdalomban emiatt,már néha azt hittem, hogy megőrültem, annyira kikészített). Igaz, nekem elég durva fóbiám volt a fogorvostól, azért nem mentem el, ettől függetlenül a fogmosásra mindig odafigyeltem, de az ugye nem volt elég önmagában a 8 év alatt. A fogászati kezeléseim előtt nem is gondoltam, hogy ennyit számít, hogy rendbe vannak az ember fogai. Azóta sokkal változatosabban, jóízűen tudok enni-inni, a hideg és a forró italok sem okoznak problémát, de a kemény, ropogós ételek se, jobban ki merem nyitni a számat, ha beszélek,többet nevetek. Konkrétan jobb lett az életminőségem, a fizikai és mentális egészségem annyitól, hogy rendbetetettem a fogaimat. Szóval ja, lehet mondani, hogy nem zavar, hogy rosszak a fogaid, de igazából csak arról van szó, hogy fogalmad sincs róla, hogy mennyi mindenben korlátoz.
Szerintem ezt olvastasd el vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!