Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan van elegem, hogy apasim fejőstehén?

Figyelt kérdés

24 évesek vagyunk, én BP-n lakok a lánytestvéremmel, saját lakásban, (szüleimé), dolgozok.

A barátom az agglomerációban lakik, vagyis lakott ott nőtt fel. Nagyon próblémás a családja anyagilag. Az apja strokot kapott 8 éve, nem dolgozik, csak rokkantnyugdíjjat kap ami 100ezer forint. az anyja sose dolozott, csak otthon ápolja a férjét strok óta. de stróke előtt se keresett pénzt.

a Barátom 17 éves korában már dolgozni kényszerült, hogy a szüleit eltartsa. (megjegyzem, az anyuka munkaképes, mert az apukát nem kell 0-24ben ápolni, csak egyeszűbb a gyerekektől behajtani havonta 100 ezret).

1 éve vagyunk együtt, és a barátom havonta 25 napot nálunk van. csak heti 1 napot egy haza munka után kocsit cserélni. De munka után mindig hozzám jön már haza. Én már nagyon régen kérem, hogy ne adjon már haza a szüleinek 100 ezret /hó. mert. 1. az nagyon sok pénz csak úgy odadadni. 2. nem is lakik már otthon nem fogyaszt otthon. nálunk van. (Mi nem szorolunk rá az ő pénzére, nem akarom, hogy nekünk adja, hanem azt szeretném hogy tegye félre. Spóroljon.

És ma azon vesztünk össze, hogy ő megint le akar adni pénzt ebben a hónapban is. Én meg kiborultam, hogy MIÉRT? (neki sincsen olyan sok), bőven tudna mit kezdeni saját maga azzal a havi 100 ezerrel. Meg ha ilyen sok pénzt elsóz otthonra, nem marad nekünk, a jövőre. )

Ő mindig azzal, jön hogy ő otthon lakik, és le kella dni. Én nálam már kezd elszakadni a cérna, hogy miért laksz te otthon? Ne adjál már nekik pénzt.

Ha nem érti meg, akkor mondjam meg neki, hogy amit anyádéknak akarsz adni, azt nem nekik adod hanem nekünk. Ha már itt élsz. Bárhova mehet a pénz tőlem ( hozzánk, vagy spórolásra), csak ne otthonra.

A slusszpoén az, hogy a kedves tetsvére egy semmirekellő, nem dolgozik, munkanélkülin van. Ő otthon henyél. Ezért sem akarom, hogy azokat a kedves családtagjait ő pénzelje... Ezelőtt is 1,5 évig a 25 éves bátjya nem dolgozott, munkanélküli volt.

Kérlek segítsetek, hogy bírjam rá hogy ne adjon már otthonra pénzt?

2023. júl. 13. 10:08
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
23%

A 10es valasztol kezd erdekes lenni .

Ez mindenkit kiboritana.

Mindenkit aki ép eszű.

Tehát ha nem fog a parod semmit sem orokolni akkor egy hülye hogy ad pénzt.

2023. júl. 19. 13:15
 52/64 A kérdező kommentje:

11-es válaszolót akartad írni? amúgy igen... kész nemnormális

még engem támad, mikor én és a családom az überjófej hogy eddig hagytuk, hogy ne fizessen IDE, és amit megspóról RAJTUNK, azt az ingyenélőknek adja....

2023. júl. 19. 13:41
 53/64 A kérdező kommentje:
51. az anyukája részéről fog örökölni, de csak minimális tulajdonrészt. mivel a testvére a teljes apuka részt megkapja.
2023. júl. 19. 14:01
 54/64 A kérdező kommentje:
szóval a testvérének így is sokkal több jut. aki otthon fekszik és nem dolgozik.
2023. júl. 19. 14:01
 55/64 anonim ***** válasza:
36%

Figyelj, kislány!

1. Állj le a privátban zaklatással!

2. Van valami, amit te is fel tudsz mutatni, a szüleiden kívül? Mert egyelőre csak ezzel tudsz felvágni, hogy neked milyen überkirály szüleid vannak. Tudod, lehet, hogy pénzt, meg lakást adtak neked, de empátiát cseppet sem. A pasidnak a kisujjába több empátia, meg emberség szorult, mint neked az egész lényedbe.

2023. júl. 19. 15:04
 56/64 anonim ***** válasza:
85%
Nálatok lakik, nem száll be a rezsibe, az nincs rendben. Hogy támogatja a szüleit, az rendben van.
2023. júl. 19. 20:11
 57/64 anonim ***** válasza:
83%
Jogosan van eleged? Miért nem az a kérdésed, hogy jogosan akarsz-e szakítani??? 🤦‍♀️
2023. júl. 19. 20:14
 58/64 A kérdező kommentje:
Ja támogassa a szüleit? Miert is? Nem ő fog örökölni. A testvere aki fog örökölni, ő meg otthon henyél hónapok óta…. Ezt úgy hívják hogy kisemmizés. Vérszívás.
2023. júl. 19. 20:20
 59/64 anonim ***** válasza:
100%
De mit érdekel ez téged? Szakíts!
2023. júl. 19. 20:21
 60/64 anonim ***** válasza:
82%

Aranyból van a farka, hogy ezt simán elnézted eddig? Vártad a csodát, hátha egyszer megváltozik? Ez nem mese kérdező, hanem a valóság. Ez a pasas sosem fogja belátni, hogy simán kihasználja a lusta családja. Függő, nem tud leválni. Vele nem fog megvalósulni az, amit te elképzelsz. Az ilyet már rég el kellett volna engedni. Saját család létrehozása vele a gondolkodása miatt nem lenne túl jó ötlet. De lehet elmegy ő magától is, ha bele kell majd szállnia nálatok is a költségekbe.Lusta anyja mindig fontosabb lesz neki mindenkitől. Nehogymá dolgozni kelljen neki..... A testvért meg hagyjuk, az is olyan mint az anyja.

Tényleg ezzel az emberrel terveztél családot alapítani? Mennyire kell ehhez butának lenni?

2023. júl. 20. 11:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!