Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A haverok véleménye és szokásai tényleg ennyire befolyásolják a fiúkat?
Figyelt kérdés
A barátom 20 éves. Amikor találkoztunk, mindig hazakísért az első hónapokban. Nem én kértem meg rá, de tetszett, hogy addig is együtt lehetünk, meg hogy biztonságba akar tudni, mert sokszor hajnalig is tartott már a találkozónk. Viszont már abbahagyta ezt, mégpedig azért, mert elmondta egy baráti összejövetelen, és a haverjai hülyének nézték és mondták, hogy ők csak hazaküldik a barátnőiket, a tömegközlekedési eszközhöz sem kísérik, csak menjen. Értem én, hogy nekik ez így jó, de komolyan ennyire számít neki, hogy mit mondanak a haverok? Más fiúk is ilyenek? Az egyik amúgy azt mondta, hogy a buszhoz/villamoshoz/metróhoz szabad kísérni a barátnőt, tovább nem.2023. júl. 12. 11:22
11/11 anonim válasza:
Hát ez a fiú sem szerelmes. Aki szerelmes, annak senki véleménye nem számít, minden percet kihasznál arra, hogy a szerelmével lehessen, és félti éjszaka egyedül elengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!