Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ilyen helyzetben ti mit csináltatok/csinálnátok? És ez hogyan érintett benneteket?
én nem akadnék ki :D na és akkor mi van. nem fog azzal a malajziai négerrel megcsalni, főleg ha közben mindig mondja hogy milyen jó vagyok az ágyban :D
ez csak példa volt, nincs is csajom (ha a család be akarna kukkantani az adott válaszaimba
"ti is elgondolkoznátok,hogy nem vagyok elég jó?! nem elég nagy?! nem elég jó a felsőtestem?!"
De mi sosem találunk ilyeneket, mert vagy a csajok nem tényleg nem néznek ilyet, vagy gondosan eltüntetik utána a nyomokat.
Amúgy nem, nem gondolkodnánk el. Mi pasik, racionális lények vagyunk, ha a nőnek gondja van velünk - nem vagyunk elég jók - akkor mondja a szemünkbe. Nem gondolkodunk a nagyfarkú néger videója miatt. :)
"hajtogatom..mert nem hiszem el,hogy ez csak nekem esik rosszul..:S"
Még meg is értem talán, hogy rosszul esik. De gondolj bele, a pasidnak milyen érzés az, hogy nem mehetett el akkor. Folytatnia kellett valahogyan, és ehhez kellett a látvány. Mert rólad nem voltak olyan képei.
Lemaradt a mit szó:D
Egyébként nem hiszem, hogy a palidnak baja van a melleiddel. Minimum felejtsd el ezt a dolgot.
Figyelj. Ha elviseli az ilyesfajta agyérgörcseidet, és a sírás környékezi, hogy bocsáss meg neki, akkor nyilván nem vagy kevés neki, és úgy szeret, ahogy vagy.
De fogadd el, hogy szükségletei vannak, és egy férfinak sokkal inkább szüksége van a vizuális ingerekre, mint egy nőnek. Vagy inkább járjon prostikhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!