Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ilyen helyzetben ti mit csináltatok/csinálnátok? És ez hogyan érintett benneteket?
"Hát nem tudom,szerintem rengeteg olyan srác van,aki a barátnője mellett ,nem veri ki.."
Több, mint valószínű, hogy arányaiban több az, aki igen, mint aki nem.
"De lehet,hogy tényleg minden pasi ugyanolyan.."
Kérlek ne általánosíts. :) Vagy, ha ez ennyire nem felel meg a nőiességednek, keress olyan pasit, aki nem csinálja melletted. Tudom, durván hangzik, de szándékosan sarkítom ki ennyire a dolgot.
"1,5 éve vagyunk együtt.. már 1*2* lebukott.. de megígérte utánna,hogy nem fog többet.."
Szóval még ez is elvárás... kb. mintha valaki a szülei előtt nem akarna lebukni.
"mert én pl.. direkt 7végére tartogatom magam,hogy vele lehessek!:)"
Mert, ha ő nem "tartogatja magát" úgymond, akkor nem olyan jó vele a szex, vagy mi van?
"pasikat meg csak a farkuk vezeti,ezek szerint"
Ismét csak általánosítás. De egyébként, igen, a pasik igénylik a szexuális kielégülést. Ezt lehet nem szeretni, lehet nem elfogadni, lehet rajta megsértődni, de attól még így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!