Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rayfe kérdése:

Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

A helyzet igen érdekes, főleg ha a mai világról beszélünk.

Adott egy hoszabb távú kapcsolat, a lényeg, hogy a szexuális együttlétről van szó (Persze persze ez magány ügy, de hátha más is evez hasonló cipőben, és senkit nem sértek meg ezzel, névtelenül) adott a helyzet, a párom mindig megemlíti, hogy ő megszexualizál, de sosem tesz lépést, 4 hét alatt 3x voltunk együtt, ezt mind a 3x úgy, hogy én "csináltam mindent" ebből 1x pedig még csak le sem vetkőzött teljesen.

Ha megemlítem neki, hogy ez nálam eléggé kizáró ok, mert már a múltamban több 100x játszották ezt el velem, akkor hirtelen, én vagyok a szar mert én sértem meg őt, és én csinálom magamnak, hogy rossz legyen. Aztán megemlítem neki a fentebb írtat, és rátérek, hogy ha nem akarja, akkor ne nyúlkáljon úgy hozzám, és ne hozzon lázba...

Kíváncsi lennék, evez-e még valaki hasonló csónakban.

A baj ezzel csak az, hogy érezhetően, mérgesedik kettőnk közt a viszony.

Szeretni szeretjük egymást, de én bennem nagyon az a vagy tévhit, vagy valós hit van, hogy (kapcsolat nélkül van szex, szex nélkül nincs kapcsolat) ezt sosem tudta megcáfolni senki.

2023. júl. 10. 17:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a múltadban is több 100x eljátszották ezt akkor a helyedben inkább elgondolkodnék, hogy mi lehet az oka annak, hogy nem akarnak velem lefeküdni.
2023. júl. 10. 17:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokadik olyan kerdes, hogy miert jon szembe mindenki az autopalyan. Ha konzekvensen mindig rossz parokat valasztasz, akkor a hiba a te rendszeredben van. Ide nem tuneti kezeles kell, hanem az okot kene megtalalni. Miert hord felre a celkereszted? A szex az mar a tuneti resz, elotte lovod a bakot, arra kell rajonni.
2023. júl. 10. 17:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet h veled van a baj h folyton így jársz? Senki nem marad meg melletted, ez is már a véget járja! Gondolkodj el a dolgokon szerintem. Ideje felfognod, hogy a világ nem körülötted forog és neha te is alkalmazkodhatnál!
2023. júl. 10. 18:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"ezt mind a 3x úgy, hogy én "csináltam mindent"

Ez egyszer OK, de miért csináltad 3x?

Miért mész bele és teszel azért, ami neked nem felel meg?

2023. júl. 12. 07:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Miért nem akar veled rendesen lefeküdni?

Írsz kicsit magadról is? Mert így nem tudjuk mi a baj.

2023. júl. 12. 08:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Magamról, annyi, hogy mindenki szerint iszonyatosan alázatos, elfogadó, törekvő, törődő, és odaadó személyiség vagyok, akinek mások elvei fontosabbak a sajátjainál, aki inkább ad mint kap. Sokan mondták már azt is, hogy nem-e velem van a baj, erről csak annyi, hogy amiket a mai emberek állítanak, hogy milyen "társ" kell nekik (jellemben személyiségben) elvileg mindenben megfelelek annak, de amikor oda kerülne\került volna a sor, hogy "ismerkedni" akartam azzal az adott személlyel akinek minden szempontból megfelelnék, valamiért mindig kéziféket rántott, és kihátrál. Kifogásokkal, hogy most miért nem jó.... De persze szokásos módon mindig én voltam a szar, aki még volt, hogy inkább el lógott munkából valamilyen kifogással, csak hogy lássam a másik félt. Meg persze én vagyok az ellentmondó és satöbbi
2023. júl. 20. 11:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Felsoroltal egy halom noi tulajdonsagot, egyetlen ferfi tulajdonsag nelkul. Lehet emberkent kivalo vagy, de a noknek nem kivalo emberek kellenek, hanem ferfiak.
2023. júl. 20. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!