Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira különböző a világunk így is működhet ?
Kezdjük a legszembetűnőbbel én roma vagyok ő magyar tudom tudom, a rasszizmus rossz, én is teljesen ellene vagyok, csak amikor körülöttem mindneki magyar az egész barátja úgy érzem ki logók a sorból, teljesen eltérő az életünk, neki van egy csomó haverja, elég aktív életet él, kenu, úszás, biciklizés, akar hányszor beszélünk ha nem dolgozik akkor valamelyik barátjával van, és amikor meg kérdezi én mit csinálok én csak annyit tudok mondani hogy filmezek, vagy olvasok, vagy takarítók
Hmm… nem tudom mennyire tudom át adni 😅😅
Unalmas vagyok hozza képest
A családja mindig is jól élt és a barátai is
Én ahogy be töltöttem a 18 el költöztem és új életet kezdtem és persze munkába álltam el tartottam magam, sok embert meg ismertem és sok sok rossz tapasztalatom volt az élettel kapcsolatban, persze ezekből remekül profiltáltam mert rengeteget tanultam belőle, amikor a barátaival vagyunk teljesen le fagyok, én belém vagy a szó, 7 barátját láttam addig abból 2 emberrel nem volt probléma és lazán tudtam beszélni, de akiket többet látom pont azokkal nem tudok, látom hogy rossz neki, múlt héten volt egy komoly össze zörrenésünk, alig tudtuk meg beszélni, ezért még jobban fel törtek bennem azok a gondoltátok hogy alkalmazkodni kell és csiszolódni, és hogy néha nagyon el faradok benne, 4 éve szingli vagyok… és lehet ezért van ez ? Vissza kell szokni? Vagy velünk van a baj ? Mert ennyire eltérő a világunk ?
Csak rajtatok múlik. Lehet, hogy ő azért él izgalmas életet, mert nem kell küzdenie minden nap, vagy olyan sokat dolgozni, mint neked. Mellette te is mehetsz majd ilyen programokra, egyből nem leszel unalmas. Látszik, hogy a származásod miatt kisebbségi komplexusaid vannak, nem kellene, hogy legyen.
Azt nem írtad, hogy milyen fázisban vagytok? Ismerkedés, vagy már összejöttetek? Csak az számít, hogy hogyan érzitek magatokat egymás társaságában.
Hagyjuk a rasszizmust.
Szó sincs róla.
Két, különböző kultúráról, szokásrendszerről, mentalitásról (!!!) van szó.
A szerelmeddel megkapod az egész famíliát is, s ez oda-vissza érvényes.
Figyel Szabó Zsófi elvetélt házasságát, LLJunior tönkrement házasságát.
Mindkettőjüknél a különböző mentalitás az, ami elválasztotta őket.
Egyébként ez nemcsak cigány és nem cigány relációban érvényes.
A barátnőm egy német-magyar házasságból született fiúhoz ment feleségül.
Természetesen pedáns, tiszta, mint minden normális ember.
De a férje még azt is megszabja, hogy amikor a homokozóban játszik a gyerekük, akkor már a küszöbnél vetkőztesse le, öltöztesse át,
és nem moshatja együtt a ruháit a gyerek ruháival, amit a homokozóban használt. Ott egy pohár nem maradhat a mosogatónál, sarkosan kell álljon,
nem napi, hanem órára mérten patyolat tisztán minden, a lakásban.
Nem volt képes a pasas mérlegelni, hogy napközben a gyerek mellett nincs idő, s ha mikor hazaér, akkor ott a pohár a mosogató szélén, nem jelenti
azt, hogy ott is marad. Csak észszerű a sorrend.
Tönkre is ment a házasságuk, mert így valóban nem lehet élni.
Tehát nem csak roma-magyar relációban, hanem bármely európai kultúrán belüli relációban is érvényes lehet, hogy különféle mentalitású népek gyerekeinek a házassága nem feltétlenül működik.
Köze nincs a rasszizmushoz annak, hogy a roma mentalitás és a magyar mentalitás sokszor nem működik családon belül.
1/
Hat igazából kapcsolatban vagyunk csak nagyon az elején
2/
Nálunk ilyen azért nincsen, egy héten 2-3 napig vagyunk együtt, végig aranyos segítőkész és nagyon megértő
Csak én gyötrőm magam hogy utol érjem
Itt a fő probléma nem a szarmazassal van, hanem a különbőző érdeklődéssel. Téged nem vonz amiket ő csinál? Mert akkor néha mehetnél vele.
De ha mindketten elfogadjatok ezt hogy ő ilyen aktív, sportos, te pedig otthon ülős, akkor semmi gond.
Ezért ne gyötörd magad, te nem ugy élsz mint a romák, te csak nyugisabb tipus lehetsz mint a barátod, ez meg abszolut független a származastól.
Igazából azt mondta hogy öt nem zavarja ha szeretnék mehetek ha nem akkor maradjak csak otthon a többi barátnője se ment vele soha
De azért el gondolkozok rajta hogy mégis egy nagy plusz lehet neki ha mégis el menne vele a párja
Együtt hobbizni fantasztikus. De ha a másikat nem érdekli, de elfogadja, nem hisztizik, nem féltekenykedik, az is jó.
Akkor menj vele ha teged is erdekel, vonz, mert ha csak azert mesz hogy ott legyél, de nem erzed jol magad, az nagyon kellemetlen mindkettőtöknek.
Nem tudom a barataival mi a problémád, nem lehet hogy a beled nevelt kultúra az oka? (Hogy nő nem beszelgethet ferfival, mert az már félig megcsalás). Ha ez, akkor győzd le, ez nem romak közt egyaltalan nincs, főleg ha a baratod barátairol van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!