Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekte.k gond lenne ha párotok különböző masszázs tanfolyamokat végezne el, es dolgozna is masszőrként?
Miért lenne?
Annyi lenne a gond, hogy minden nap piszkálnám, hogy engem is masszírozzon meg :D
Nem tudom miért pontoztak le 3 as.
Köszönöm szépen a válaszod!
"A masszázsban nincs semmi szexuális jellegű dolog, csak egy munka"
Barátnőm exférje masszőr volt, úgyhogy tudnék mesélni, miért lett "ex" ... ahogy a nők, a férfiak is nyújtanak extra szolgáltatást a masszírozás mellett. Természetesen nem mindegyik, de nehogy már azt mondjátok, hogy egy masszőr nincs nagyobb kísértésnek kitéve, mint egy közmunkás. A legtöbb embernek igenis intim dolog a masszírozás, nem olyan egyértelműen ártatlan, ahogy azt te gondolod.
Van az erotikus masszázs, és van a sima.
Sok masszőrnél jártam már, és ha egy is úgy nyúlna/szólna hozzám, bizony panaszt tennék zaklatásért, és többet nem is mennék oda.
Nem akarja kockáztatni az állását, vagy akár ügybe keveredni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!