Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fejezzem ki a szeretetemet?
Nagyon szeterem a barátomat, és szeretnék örömet okozni neki, vagyis azt,hogy érezze hogy nagyon szeretem.Persze mondom neki, de azért akarok még valamit:) Ötletek?
(Légyszi ne írjatok olyanokat,hogy szopjam le...köszi:)
Halmozzd el puszikkal, csókokkal.
Maszírozd meg egy kicsit, kényeztesd.
Rajzolj neki valami szépet, szerintem tetszeni fog neki.
Sok szerencsét, remélem tudtam segitteni:)
15/F
Apróságokkal. A kedvenc sütije, kajája. Sok puszi, ölelés, de nem annyi hogy az idegeire menjen. Figyelj oda rá, tudd hogy mit szeret rajtad kívül. Hagyd hogy a barátaival, hobbijaival is foglalkozzon.
És ami az ágyban van, de mégsem a sz.le kategória: Bújj hozzá, cirógasd. Ha fáradt vagy kedvetlen, masszírozd meg, ha bírja a krémeket / olajokat kend be mindenét. [és hogy egy szexelős is legyen: A szerelmes pasik jórésze szeret finoman szeretkezni, és imádja ha foglalkoznak vele. Ha úgy látod van kedve, és persze te is szeretnéd... Gondolom érted.]
Attól függ, milyen típus... A barátom szereti, ha hozzábújok, puszilgatom, simogatom, megmasszírozom; meg azt is, ha kínálgatom, amikor nálunk van (hozzáteszem, ő is kínálgat, ha nála vagyok). Azt is szereti, ha magamhoz húzom a fejét és ő bújik hozzám, én meg simogatom az arcát, a haját :D:D:D
Társaságban persze egyéne válogatja, hogy ki mennyire szereti, ha a másik állandóan "rajta lóg," erre azért vigyázz. Én a fentieket akkora tanácsolom, ha kettesben vagytok.
Továbbá, azt is szereti, ha nem csak azt várom, hogy mindig ő keressen, hanem én is felhívom, ráírok msn-en. Meg azt, ha találkozok vele minden nap - de ez megint egyénfüggő, hogy ki mennyi találkozást igényel.
Az is jó, ha érdeklődsz a tevékenységei iránt - pl. ha zenél, elmégy próbáira, ha sportol, meccseire, ha ír verseket, elolvasod, és nem csak azt mondod rá, hogy "jó", hanem bővebben kifejted a véleményed, stb. És párhuzamosan Te is vond be őt a hasonló tevékenységeidbe, mindabba, ami fontos Neked, ossz meg vele dolgokat, amelyek Neked fontosak.
Ja még valami! EGyik exemnek pl. nagyon fontos volt, hogy a nagyszüleimhez is vigyem el. Mert tudta, hogy az csak annak jár, aki tényleg fontos számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!