Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltűnt a barátom?

Figyelt kérdés

1 hónapja vagyunk együtt a barátommal.

Csütörtökön találkoztunk utoljára. Nekem most a hétvégén programom volt a barátnőkkel szóval az volt megbeszélve higy legközelebb a közös nyaralásunkon találkozunk ami jövő hét szerdán kezdődik.

Tegnap reggel óta azonban eltűnt. tegnap Este a messenger azt írta hogy 16 órája volt eléthető ,most pedig nem írja ki hogy egyáltalán mikor volt eléthető,szóval semmit.

A szüleinek még nem mutatott be szóval tőlük nem kérdezhetek rá, illetve még a barátait sem annyira ismerem személyesen.

Mit tegyek? Nagyon gyomorgöcsöm van hogy mi történt.

Annyit tudok hogy a nagypapájának a kertjében kellett a hétvégén dolgoznia illetve hogy a telefonja haldoklik és még nem vett újat.

mit tanácsoltok mit tegyek?

2023. júl. 9. 08:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Ne legyél ennyire paranóid.. lehet csak nincs internet közelben vagy pihen esetleg másnapos. Bármi lehet.. 16 óra ne megy olyan idő amiből arra kellene következtetni, hogy a másik "eltűnt"..
2023. júl. 9. 08:27
 2/13 anonim ***** válasza:
95%

Ebben az esetben simán lehet, hogy bekrepált a telefonja. Viszont laptopja nincs? Én nagyrészt azon netezek. Ha esetleg nincs, akkor is kellene most már jelentkeznie, megkér mondjuk vki vele élőt, hadd írhasson neked az övéről stb.

A Burgonyával szimpatizálok, és ált. egyet is értek, de most nem. Nem tudjuk ugyan, hogy mik az általános szokásaik, milyen sűrűn beszélnek, de nekem az pl. aggályos lenne, hogy pár nap múlva megyünk nyaralni, és nem tudom a másikat elérni.

2023. júl. 9. 08:39
 3/13 A kérdező kommentje:

nem hiszem hogy laptop közelben van mert mondta hogy egész hétvégén a kertben kell dolgoznia.

Nem nagyon alarom hívogatni még nehogy elijesszem. De ha estig nem jelentkezik akkor kitalálok valamit.

2023. júl. 9. 08:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Annyit nyugodtan írhatsz, hogy aggósz és jelentkezzen, amint tud. Az én páromnál is volt már ilyen, utólag azt mondta, fel sem fogta, hogy aggódom, de jólesett neki és jelentkezett is hamar.
2023. júl. 9. 09:29
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,hogy ő szeretett volna kicsit levegőt hagyni neked,ha már barátnős programod volt, nem akart zavarni.Közben ő is csinálta otthon a dolgát,kikapcsolódott.

Írhatsz neki pár sort,hogy majd jelentkezzen,mert aggódsz érte,aztán hidd el,elő fog kerülni!

2023. júl. 9. 09:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Közös nyaralás szerdától, de felhívni nem mered, nehogy elijeszd? Dedó!
2023. júl. 9. 09:40
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az mondjuk nem derül ki a leírásból, hogy írtál is neki, és úgy nem jelentkezik, vagy csak szimplán várod, hogy keressen. De a 6-ossal egyetértek, kapcsolatban ne görcsöljünk már azon, hogy egy telefonhívás zaklatás, elijesztés kategória.
2023. júl. 9. 09:51
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Amit #6 ír az igaz,

Nem mered felhívni? Hány évesek vagytok 12?

2023. júl. 9. 10:26
 9/13 A kérdező kommentje:
általában este szoktunk beszélni telefonon, este felhívom.
2023. júl. 9. 11:02
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nappal megtiltotta?
2023. júl. 9. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!