Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítanom kéne a párommal?
Együtt élünk lassan 1 éve,most hétvégén nagyon sokat gondolkodtam azon hogy nekem ez a kapcsolat nem jövedelmező, mert barátom mindig mindenhova siet,lehagy,nem erdekli hogy nem tudom utolérni,nem erdekli hogy nekem mi a jó es mi nem,egesz nap játszik es hasonlók.:(
(Ma is azert kellett hamarabb hazajonnunk valahonnan,hogy o tudjon jatszani itthon)
Sajnálom hogyha valakinek f4szsag ami miatt gondolkozok a szakításon de nekem ezek szarul esnek😂
Igazából akkor is megvan minden jogod a szakításhoz, ha nem tudod indokolni.
Ha akarod tedd meg, nem kell senkinek igazolnod.
Jó tanács:
Ha nekiáll ígérgetni, hogy majd megváltozik, arra semmi esetre se hallgass, mert nem fog változni, 1-2 hétig, hónapig teper, aztán megint ugyanott lesztek, ahol most vagy.
"ha o ugy viselkedik velem en se leszek hozza normalis"
Így néz ki egy boldog pár!
Nemrég írtam egy hasonló választ.
Egyrészt, hogyha szereted akkor ne add fel . Két embernek nem kell ugyan olyannak lennie, hogy boldogok legyenek együtt. Szerintem önmagában értékes egy olyan embert találni akivel szeretitek egymást és megéri küzdeni a kapcsolatért ( hozzáteszem, minden kapcsolatban vannak problemák amiket meg kell oldani ).
Ami a játékfüggőséget illeti , muszáj lesz megbeszélned vele a dolgot ÚGY hogy ő is megértse. Sok oka lehet, hogy a játékokba menekül , de amit talán megemlítenék az az, hogy első kapcsolatoknál , ahol mindketten szeretik egymást ( ahogy irtad ) , az illető ugy gondol rád mint aki mindig mellette lesz, ezért biztonságba erzi magát , boldog, sok idot tolt magával , stb... a lényeg , hogy elfelejtette , hogy a kapcsolatért tenni kell. Vagy úgy érzi, hogy szeretitek egymást és ennél több nem kell neki.
Ezert mindenkeppen fontos, hogy egyértelműen jelezd neki, hogy neked ennyi nem elég . Ha súlyos az eset akkor akár választás elé is kell állítanod ( ha szeret téged akkor lerakja a játekokat ) , de egyébként meg is lehet beszélni.
És ha ez a probléma akkor valószínűleg más gondok mögött is ez áll. Sok embernek elég ha szeretik , ezért azt gondolja minden rendben van amíg érzi a szeretetet . De megint csak sok olyan ember van , mint te. Akiket szeretnek, de mégsem elég nekik.
Szerintem ha együtt akartok maradni akkor fontos, hogy a jovoben is, mindig éreztessd vele, hogy mire van szukseged és addig beszélj vele amíg nem kapod meg . Ha másoktol varod a választ, masoknak panaszkodsz , akkor nem fogja erezni a problémát . Nyugondtan mond meg neki, hogy most vagy abbahagyja vagy elmész és ha visszajön akkor ne hagyd ellustulni . Éreztessd vele, hogy tennie kell érted !
Remélem tudtam segíteni nektek és sikerül megoldani a problémát !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!