Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan házasságban ahol a férj nagyon társasági ember,a nő is csak most otthon van a gyerekekkel, belefér kell e férnie, hogy a férj sokat beszélgessen neten kolleganőkkel akár még késő este is?
Kezdődő megcsalás.
Nem normális kollegáknak pikáns tartalmú üziket küldeni. Te hánynak küldtél eddigi karriered során?
Ahá…
'em úgy,hogy féltékenységi drámákat rendeztem feleslegesen, inkább én is "cselekedtem".'
Igen, ennek sokkal több az eredménye. A féltékenységi jelentet csak arra jó, hogy nyilvánvalóvá válljon, hogy bizonytalan vagy önmagadban és tehetetlen vagy.
Most már mindennap beszélnek 1 -2 órát. A férjem sok pirulos smileyt és napszemüvegest használ, bár nem.tudom ezeknek mennyibe van jelentősége. De olyan általános dolgokról beszélnek. Egy olyan rész volt, hogy a külsőről beszéltek és leírta, hogy szerinte mindene rendben van a nőnek. De semmi utalgatás vagy vmi.
És azt mondta a férjem, hogy csak barátkozik vele,mert szimpatikus, és talán járhatnánk majd össze is 4en. Nem tudom, hogy ez csak kamu vagy komolyan mondta.
Itt mondjuk 25-en hogy hahó, RED FLAG de látszik hogy te nem akarod felfogni.
Aztán majd ne gyere sírni 1,5 hónap múlva hogy “rajtakaptam a férjem… ezt soha nem gondoltam volna!”…
Vezessenek csak az orrodnál fogna. Azt akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!