Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mi?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre az elmúlt időben, hogy a páromat minden apró dolog kezdi zavarni. Pl.: mikor csuklottam ramszolt, hogy o mennyire nem szereti ha barki csuklik, aztan hogy en ne telefonozzak (mikozben o is azt csinalta), aztan szamomra ami a leghihetetlenebb h azt veszem eszre, hogy ha kimutatom a valos erzeseim az ot zavarja… (pl ha rosszul esik, hogy a munkahelyemen valaki megsert es elszomorodom vagy szotlan vagyok, akkor o azt ugy veszi h en bunko vagyok, pedig tudja az okat h miert vagyok olyan) (vagy ha rossz hirt kapok es “negativan” reagalok ra, akkor mar megint bunko vagyok) ezt nem tudom hova tenni. Engem is zavar sok minden, de felole toleralom ezeket a dolgokat. O megse teszi ezt, minden aprosagba belekot.

(Pl miert akkor irok a fonoknek emailt, amikor EN akartam es miert nem akkor amikor o mondta /masnap akarta h irjak neki/)

2023. júl. 1. 23:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmi extra, a szokásos kiégett lámpa effektus. Amíg ég valakiben a láng, addig az ilyen apróságok nem zavarják. Ki kell cserélni az égőt egy energiatakarékosabb izzóra, amelyik bár lehet nem ég olyan nagy lángon, de tovább tart ki, és jobban tolerálja hosszútávon az ilyesmiket. 💡
2023. júl. 1. 23:15
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos tapasztalataim alapján ez csak rosszabb lesz.
2023. júl. 2. 00:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, nincsenek érzelmek itt a vége....
2023. júl. 2. 02:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg már nem szeret,ezért köt bele az élő fába is...
2023. júl. 2. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!