Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vak vagyok vagy csak túlzottan féltékeny?
Le voltak pirosodva? :D
Ezt most hogy érted? Úgy, hogy "rajta" kaptad őket, hogy egymásba vannak merülve, vagy idegesek voltak rád?
Szerintem itt nem a féltékenységről van szó, hanem hogy ignorál téged, és nem úgy viselkedik, mintha egy pár lennétek. Bárkit zavarna, ha a párja mással felszabadultan beszélget, viháncol, de közben szinte kirekeszti azt, akivel amúgy együtt van. Ez elég hülyén tud kijönni. Én megértem a helyzeted.
Meg ha nem ez az első eset, akkor felmerül, hogy ő amúgy téged szeret-e, ha közben amint mások vannak el is vagy felejtve.
Mondjuk ehhez jó lenne látni a konkrét szitut, mert lehet hogy semmi nincs ebben, de az is lehet, hogy szeret másokkal flörtölgetni, meg impulzusokat kapni. Szóval itt sokminden lehet.
Utolsó barátok között a is előfordul ilyesmi, hogy hárman vannak és az egyik a "thirdwheel" és nem haragszik meg, mert attól még barátok.
Miért viselkedünk, állunk hozzá másként egy párkapcsolatban és egy barátságban a dolgokhoz?
Én a párom egyik haverjával jól megértem magam, mert sok mindenben hasonlítunk, volt úgy, hogy ő meg az én barátnőmmel cseverészett inkább, én meg hallgattam őket, eszembe nem jutott egyikünknek se, hogy most akkor a másikkal jönne össze, mert rég megtehettük volna más baráttal is, akikkel hasonlóak vagyunk mielőtt képben lettünk volna egymásnak és mégsem tettük, mert nem éreztünk egymás iránt semmit barátságon kívül.
Az én barátnőm nagyon hasonlít az én páromra, mindkettő extro én meg az ő barátjával inkább intro, akik inkább a mély tartalmas beszélgetéseket szeretjük, míg ők inkább a humort, szórakozást választják, de nem kezdtünk el féltékenykedni el soha, mert nincs rá okunk. Épp az, hogy kiegészítjük egymást, ad nekem úgymond löketet én meg visszafogom őt hogyha elszaladna vele a ló. Meg sok más mindenben is puzzle darabok vagyunk.
Mit érsz te el azzal, hogy mindkettő extro/intro, hogyha a legfontosabb dolgokban nincs egyezés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!