Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vak vagyok vagy csak túlzottan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vak vagyok vagy csak túlzottan féltékeny?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel már együtt vagyunk pár hónapja, azt érdemes tudni hogy kettőnk közül ő a felszabadultabb, beszédesebb. Más a baráti körünk más körben is nőttünk fel ezekből kifolyólag én vagyok az érzelmesebb, vagy inkább az aki túlgondol dolgokat, ő az egyszerűbb aki lazán veszi az életet. Egyik nap baráti sütögetések voltak és ott volt barátnője párja és hárman maradtunk egy pár percre és ők ketten ott teljesen elmerülve beszélgettek én hiába szóltam közbe mintha kizártak volna😅 és le voltak pirosodva most őszintén ne legyek féltékeny ilyenkor? És a csávó személyisége is hasonló mint barátnőmé tehát főleg

2023. júl. 1. 08:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert beszelgettek? Mi lesz a kovetkezo? Ha oldalra nez 30 foknal jobban ?
2023. júl. 1. 09:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Magaddal vannak problémáid és ezért vagy féltékeny. Erre felesleges. Nem volt semmi.
2023. júl. 1. 09:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ha más helyzet lenne kavartak is volna. Egy ramat konteytus ilyen hogy latszik másokon hogy csak azert nem szexelnek mert epp nem olyan a helyzet.
2023. júl. 1. 09:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
*rakat kontextus ilyen
2023. júl. 1. 09:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Le voltak pirosodva? :D

Ezt most hogy érted? Úgy, hogy "rajta" kaptad őket, hogy egymásba vannak merülve, vagy idegesek voltak rád?

2023. júl. 1. 09:35
 6/7 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem itt nem a féltékenységről van szó, hanem hogy ignorál téged, és nem úgy viselkedik, mintha egy pár lennétek. Bárkit zavarna, ha a párja mással felszabadultan beszélget, viháncol, de közben szinte kirekeszti azt, akivel amúgy együtt van. Ez elég hülyén tud kijönni. Én megértem a helyzeted.

Meg ha nem ez az első eset, akkor felmerül, hogy ő amúgy téged szeret-e, ha közben amint mások vannak el is vagy felejtve.

Mondjuk ehhez jó lenne látni a konkrét szitut, mert lehet hogy semmi nincs ebben, de az is lehet, hogy szeret másokkal flörtölgetni, meg impulzusokat kapni. Szóval itt sokminden lehet.

2023. júl. 1. 10:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó barátok között a is előfordul ilyesmi, hogy hárman vannak és az egyik a "thirdwheel" és nem haragszik meg, mert attól még barátok.

Miért viselkedünk, állunk hozzá másként egy párkapcsolatban és egy barátságban a dolgokhoz?

Én a párom egyik haverjával jól megértem magam, mert sok mindenben hasonlítunk, volt úgy, hogy ő meg az én barátnőmmel cseverészett inkább, én meg hallgattam őket, eszembe nem jutott egyikünknek se, hogy most akkor a másikkal jönne össze, mert rég megtehettük volna más baráttal is, akikkel hasonlóak vagyunk mielőtt képben lettünk volna egymásnak és mégsem tettük, mert nem éreztünk egymás iránt semmit barátságon kívül.

Az én barátnőm nagyon hasonlít az én páromra, mindkettő extro én meg az ő barátjával inkább intro, akik inkább a mély tartalmas beszélgetéseket szeretjük, míg ők inkább a humort, szórakozást választják, de nem kezdtünk el féltékenykedni el soha, mert nincs rá okunk. Épp az, hogy kiegészítjük egymást, ad nekem úgymond löketet én meg visszafogom őt hogyha elszaladna vele a ló. Meg sok más mindenben is puzzle darabok vagyunk.

Mit érsz te el azzal, hogy mindkettő extro/intro, hogyha a legfontosabb dolgokban nincs egyezés?

2023. júl. 1. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!