Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz ezekkel a kapcsolatokkal 30 felett?
Én is inkább azt látom hogy a mai “szuperadonisz 20 éves” “”””férfiak”””” vannak leszállóágon.
Már bocsánat de ezzel a felhozatallal hogy kb a saját nevét nemtudja leírni, nincs gerinc a hátába és minden 5 percbe magát nézegeti a tükörbe hogy a belőtt ecsethaja jól áll e még, ezzel a felhozatallal nem félek egy percig sem.
Köszi de nem kell. :)
30 éves nőként inkább feljebb nézek: 30-40 korosztály. Ők legalább nem azzal vannak elfoglalva hogy kit addoltak instán.. Atyaég.
30 èvesen leszallópályán egy nő??
Jesszusom.
Köztünk 3 èv van a párommal az èn javamra. Èn 32 ő 29. Már a családalapításnál tartunk.
Furcsa egy kitekert logikával gondolkodsz. Inkább az üt vissza ha idősebb a férfi. Nem marad örökké harmincas jópasi az idősebb fél akibe még egy huszas is belezúg annyira jól néz ki. A saját történetem, nekem 16 évvel volt idősebb az exférjem, 20-36 voltunk amikor megismerkedtünk. A gyerekkérdés is necces, mert ti azt képzelitek hogy a huszonegynéhány éves csaj azonnal szülni akar ha egy "jó parti" férjet talál. Hát nem. Eszem ágában nem volt szülni, kiköltöztem és elkezdtem dolgozni és tanulni. Lehet más el se vett volna mert neki már nagyon tiktak volt 40 felett, de ő kitartott. Későn vállaltam a gyereket, én 32 ő 48 volt amikor született. Nem a külsőségek miatt váltam el tőle, de 50 körül volt amikor már szexuálisan sem tudtam megkívánni, igaz addigra már a szerelem is rég elmúlt, és egyébként is gondjaink voltak. Most sem ronda és egy tizest letagadhatna még mindig, magas, alig változott az alakja húsz éve, de sose tudnám újra megkívánni. Jóban is vagyunk, a gyerek életében aktívan jelen van.
A második férjem fiatalabb nálam 11 évvel. Vele 38 évesen ismerkedtem meg, féléves babánk van.
A korkülönbségről látszódásáról meg annyit, hogy egyre látványosabb. Mindig látszott, hiába nézett ki jól, de kb 50 éves volt amikor volt hogy az apámnak nézték mert én meg úgymaradtam valahol huszonévesen, semmi 35 éves anyukás nem volt bennem. Szerintem szálljatok le a földre mert nagyon nevetségesek azok a képzelgéseitek hogy a húszéves lányok és a 30 éves férfiak egyidősnek néznek ki, sőt 10 év múlva meg egyenesen az 40 éves fiúcska öreganyjának néz ki a 30 éves nő :D
Még egy nap, amikor ingyen adjátok az általatok lenézett nőknek a figyelmet. Köszönöm az egotuningot, feljebb vittem megint 0.1 %-al az elfogadott top pasik kategóriáját.
Minden ilyen kérdés önbizalmat ad.
Már szekunderszégyent érzek, amikor ilyen kérdéseket olvasok. Régen nekiálltam volna elmagyarázni, hogy - akár az autóknál - nem kort nézünk, hanem állapotot; hogy az életkor önmagában semmivel nem tesz vonzóbbá egy férfit; hogy a saját határaidat nem tudod átlépni; hogy nem létezik ez "a nő 30 felett lehúzhatja a rolót, a férfi meg mostmár sorra dughatja a 20 éves csajokat" jelenség...
De minek fárasszam magam? Hiszen csak trollkodsz. Unatkozol, és nem jó az életed. Ennyiről van itt szó kérem szépen.
Személyesen egy sör mellett, névvel és arccal nagyon szívesen beszélgetnék amúgy ilyen dolgokról, nyíltan és tárgyilagosan. De itt minek? Hogy etessem a trollt?
Szóval inkább azt mondom, hogy jól van igazad van kisfiam, nagyon ügyes vagy, 30 felett már egyetemista csajok fognak sorban állni az ajtód előtt, miközben mamád süti nekik a pogácsát a dugásra való várakozás ideje alatt!
"30 éves nőként inkább feljebb nézek: 30-40 korosztály. Ők legalább nem azzal vannak elfoglalva hogy kit addoltak instán.. Atyaég."
Az elobb meg csungohasu, kopasz, szeszszagu ven trottyok voltak.
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!