Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan kapcsolatod ahol nem tudtad igazán elmondani az érzéseid?
Én ezt érzem. Nem vagyok a helyemen semmilyen téren és előbb ezt akarom megoldani ami nem egy két nap.
Ezt elmondtam neki is, emellett kapcsolati gondjaink is vannak. Ő csak a gyerekkel jön.
Egyszerűen máshogy látunk sokmindent, gyakorlatilag amint szóba jön a kérdéses dolog amibe javaslatot mondok neki, már emeli a hangját, és kezd ingerült lenni.
Hiába mondom ez nem jó alap. Tőlem várja h adjam meg a boldogságát.
Meg jön ha mondok vlmit a velem van a baj duma.
Mintha lesz.rnà az én " oldalamat"
Én igyekszek azért még most is kedveskedni neki, nem mindig a gondjainkon stresszelni..

Szinte csak ilyen volt. Alap, hogy férfi nem beszélhet a gyengeségeiről, nem mutatkozhat ez meg a kapcsolatban, mert a nő ettől kiábrándul, elkezdi lenézni a férfit, és az egész helyzet fegyver lesz a kezében, és a férfi lesz a tutyimutyi.
Forditva viszont a nő lehet gyenge, az a természetes. Sőt a férfit ez érdekelje, és szeresse így is.
Sajnos ezeket tapasztaltam. De szerencsére volt pár olyan is, aki nem így állt hozzá.

Volt. Szépen el is kezdtek konkrét fizikai tüneteim lenni (gyomorfájdalom, reflux tünetek, alig tudtam mit enni, nem tudtam sportolno annyira fájt a gyomrom, gyógyszer részben segített csak).
Láss csodát, amint szakítottunk 1-2 hét után megszűnt a fájdalom. Akkor jöttem rá, hogy a párkapcsolat váltotta ki, amikor a nála lévő cuccok átadása miatt találkoznunk kellett és a találkozáskor pár perc után ugyanúgy elkezdett fájni a gyomrom.
A leírásod alapján nem egymást keresitek.

Igen, csak ilyen volt a mostani előtt és sajnos vele is egy évbe telt, mire mertem beszélni az érzéseimről a korábbi rossz tapasztalatok miatt.
Minden exem olyan volt, hogy szintén nem beszélt az érzéseiről és kényelmetlen volt nekik, ha én beszéltem. Nem is mind engedte, hogy végig mondjam, mert csak hiszti. Aki engedte, az azt mondta oké oké változtatok. Majd semmi változtatás. Szerintük az is gáz volt, hogy megkértem, ne csaljon meg (gyanúsan sokat beszélt az exével és kiderült tényleg megcsalt). Vagy volt, hogy nem is vele volt bajom, csak panaszkodtam és mondta hogy fejezzem be mert erről ő nem tehet és nem érdekli amit mondok.
Az ilyenekkel nem érdemes maradni de tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!