Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tapasztaltad már párodon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztaltad már párodon a kiégés jeleit?

Figyelt kérdés

Hogyan tudtál segíteni neki?

Mennyi idő mire javulás törtent?

Én ezeket a tüneteket látom rajta.

2023. jún. 29. 09:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Én nem tapasztaltam, de fordítva viszont zavaró volt, hogy a másik nem megérteni akart, vagy segíteni, hanem alázni.

Miért gyötrődik?

2023. jún. 29. 09:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus segíthet, te ahhoz kevés vagy.
2023. jún. 29. 09:44
 3/8 Internyet ***** válasza:
100%
Rajta nem, magamon igen. Nem tudott senki segíteni rajtam, az segített, hogy felmondtam onnan, ahol a szart is kihajtották belőlem és végre nem 6-ra jártam dolgozni, hogy utána beájuljak az ágyba két órára, tanuljak valamennyit és folytassam az alvást.
2023. jún. 29. 09:49
 4/8 A kérdező kommentje:

Már beszéltem egy pszichológus ismerőssel hogy fogadná e. Fogadná ő viszont nem akar menni.

Nekem küldi a videókat h mik a jelek kiégéskor stb..ezek sajnos megvannak nála

2023. jún. 29. 09:55
 5/8 anonim ***** válasza:
60%
Ha nem megy pszichológushoz, akkor eléggé hülye, mert egyedül, vagy veled nem fog helyrejönnni. Munkahely váltás nem lenne rossz, de nem fog magától a kiégés eltűnni, ott fog lappangani úgyis, jó talán különböző ilyesmi fajta csoportok, kibeszélnie magát, új hobbi, ilyenek, de ha nem orvosolja sokáig nem fog hatni.
2023. jún. 29. 10:03
 6/8 A kérdező kommentje:

Munkahely váltás még oké lenne mert másodállása van 5éve.

Elméletileg szereti is, de néha ahogy az ezzel kapcsolatos dolgait intézi vagy nyilatkozik h pl " menjen a vendeg akkor máshová ne nyoszorogjon akkor" és hasonlók, és nem beszélve arról hogy ebben a munkájában a családomtól is kap segítséget mégis így nyilatkozik nem tudom nyugodt szívvel azt mondani hagyja ott a fő állását

2023. jún. 29. 10:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Tervezzetek nyaralásokat, olyan programokat amiket élvez.

Beszélgessetek arról, hogy mit szeretne csinálni.

2023. jún. 29. 12:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Én voltam ilyen helyzetben. Sajnos szakítás lett a vége.

Az én pasim NAGYON SOKAT dolgozott, egyéni vállalkozás, korona pénzkiesés, stb.

Csak az járt már a fejében. Aludni nem tudott, mindig ideges volt, mindenre felháborodott, soha nem akart csinálni semmi közös programot, szexelni nem akart.

Amikor otthon volt akkor

A) vagy dolgozott tovább éjjel/napoal

B) netes játékozott (másképp már nemtudott kikapcsolni az agya, nem azért mert akkora gamer, soha nem volt)

2 évig vártam rá, leültettem, megbeszéltem vele, figyelmeztettem, ajánlottam pazichológust, majd miután ő ezen nem akart változtatni, szakítottam.

Nem lehetetlen kijutni a szarból, csak ahhoz a másik fél problémafelismerése is szükséges. Nálunk ez sajnos nem volt meg.

30/N

2023. jún. 30. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!