Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltad már párodon a kiégés jeleit?
Hogyan tudtál segíteni neki?
Mennyi idő mire javulás törtent?
Én ezeket a tüneteket látom rajta.
Én nem tapasztaltam, de fordítva viszont zavaró volt, hogy a másik nem megérteni akart, vagy segíteni, hanem alázni.
Miért gyötrődik?
Már beszéltem egy pszichológus ismerőssel hogy fogadná e. Fogadná ő viszont nem akar menni.
Nekem küldi a videókat h mik a jelek kiégéskor stb..ezek sajnos megvannak nála
Munkahely váltás még oké lenne mert másodállása van 5éve.
Elméletileg szereti is, de néha ahogy az ezzel kapcsolatos dolgait intézi vagy nyilatkozik h pl " menjen a vendeg akkor máshová ne nyoszorogjon akkor" és hasonlók, és nem beszélve arról hogy ebben a munkájában a családomtól is kap segítséget mégis így nyilatkozik nem tudom nyugodt szívvel azt mondani hagyja ott a fő állását
Tervezzetek nyaralásokat, olyan programokat amiket élvez.
Beszélgessetek arról, hogy mit szeretne csinálni.
Én voltam ilyen helyzetben. Sajnos szakítás lett a vége.
Az én pasim NAGYON SOKAT dolgozott, egyéni vállalkozás, korona pénzkiesés, stb.
Csak az járt már a fejében. Aludni nem tudott, mindig ideges volt, mindenre felháborodott, soha nem akart csinálni semmi közös programot, szexelni nem akart.
Amikor otthon volt akkor
A) vagy dolgozott tovább éjjel/napoal
B) netes játékozott (másképp már nemtudott kikapcsolni az agya, nem azért mert akkora gamer, soha nem volt)
2 évig vártam rá, leültettem, megbeszéltem vele, figyelmeztettem, ajánlottam pazichológust, majd miután ő ezen nem akart változtatni, szakítottam.
Nem lehetetlen kijutni a szarból, csak ahhoz a másik fél problémafelismerése is szükséges. Nálunk ez sajnos nem volt meg.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!