Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim az olajos sült krumplit az ülőpárnára tette rá a macskának,hogy onnan egye le. Kiakadtam ezen, mert nem ez volt az első.Hogy lehet valakinek ennyi esze?
Figyelt kérdés
Nagyon összevesztünk ezen, sőt mi több a szakítás is szóba jön ezek után.( több ehhez hasonló húzása is volt már, és kezd betelni nálam a pohár).Nem kímél se padlót, se ülőpárnát oda teszi,ledobálja a macskának az ételt,holott van tálja csak lusta elmenni odáig.Kérdezem én,felnőtt embernek,hogy lehet ennyi esze?2023. jún. 26. 10:53
11/19 anonim válasza:
Macska nem is ehet krumplit.. az allatok szervezetenek ez mereg..
12/19 anonim válasza:
Oké, hogy igénytelen, de te ezt hamarabb nem vetted észre? Vagy ha egyszer már eleged van, akkor miért nem szakítasz vele? Nem ő neki nincsen esze, neked nincsen, mert még mindig vele vagy.
Ő neki van, mert elpakolsz utána, kimossol rá, főzzöl neki, ő meg szarik rá, hogy trehány, lusta.
13/19 anonim válasza:
Mondjuk azt nem írta a kérdező, hogy egyedül csinálja a házi munkát, csak azt hogy a társa vagy volt társa lusta elmenni a macska táljaig
14/19 anonim válasza:
Ez igaz, de aki arra nem képes, hogy a macskatáljáig elmenjen abból kinézem, hogy jóformán minden rá hárul.
15/19 anonim válasza:
Nekem is van olyan, mikor lusta vagyok még valamit odébb tenni, pedig már kitakarítottam előtte az egész lakást, mert van még ezer dolgom. De ez megint én vagyok.
16/19 anonim válasza:
Jó, így mindenki van, én is. De a kérdezőt zavarja, ez a gond.
Na most akkor mit lehet tenni? Azt írja, hogy szerette! Szakítson, ne azon monfondírozzon, hogy miért olyan amilyen a párja.
17/19 anonim válasza:
Egy igénytelen proli a párod.
Fogadjunk, hogy mindig te ganezol utána.
18/19 anonim válasza:
az enyém meg egyenként eszi a borsószemeket! egyenként b@zmeg!!
19/19 Sunshinedoll válasza:
Hát figyelj, amíg feltakarítja, érted, úgy rumlizik, ahogy akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!