Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim az olajos sült krumpli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim az olajos sült krumplit az ülőpárnára tette rá a macskának,hogy onnan egye le. Kiakadtam ezen, mert nem ez volt az első.Hogy lehet valakinek ennyi esze?

Figyelt kérdés
Nagyon összevesztünk ezen, sőt mi több a szakítás is szóba jön ezek után.( több ehhez hasonló húzása is volt már, és kezd betelni nálam a pohár).Nem kímél se padlót, se ülőpárnát oda teszi,ledobálja a macskának az ételt,holott van tálja csak lusta elmenni odáig.Kérdezem én,felnőtt embernek,hogy lehet ennyi esze?
2023. jún. 26. 10:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
60%
Macska nem is ehet krumplit.. az allatok szervezetenek ez mereg..
2023. jún. 26. 12:11
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Oké, hogy igénytelen, de te ezt hamarabb nem vetted észre? Vagy ha egyszer már eleged van, akkor miért nem szakítasz vele? Nem ő neki nincsen esze, neked nincsen, mert még mindig vele vagy.

Ő neki van, mert elpakolsz utána, kimossol rá, főzzöl neki, ő meg szarik rá, hogy trehány, lusta.

2023. jún. 26. 12:30
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
Mondjuk azt nem írta a kérdező, hogy egyedül csinálja a házi munkát, csak azt hogy a társa vagy volt társa lusta elmenni a macska táljaig
2023. jún. 26. 12:43
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez igaz, de aki arra nem képes, hogy a macskatáljáig elmenjen abból kinézem, hogy jóformán minden rá hárul.
2023. jún. 26. 12:49
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem is van olyan, mikor lusta vagyok még valamit odébb tenni, pedig már kitakarítottam előtte az egész lakást, mert van még ezer dolgom. De ez megint én vagyok.
2023. jún. 26. 12:55
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Jó, így mindenki van, én is. De a kérdezőt zavarja, ez a gond.

Na most akkor mit lehet tenni? Azt írja, hogy szerette! Szakítson, ne azon monfondírozzon, hogy miért olyan amilyen a párja.

2023. jún. 26. 13:06
 17/19 anonim ***** válasza:
79%

Egy igénytelen proli a párod.

Fogadjunk, hogy mindig te ganezol utána.

2023. jún. 26. 13:20
 18/19 anonim ***** válasza:
70%
az enyém meg egyenként eszi a borsószemeket! egyenként b@zmeg!!
2023. jún. 26. 14:26
 19/19 Sunshinedoll ***** válasza:
Hát figyelj, amíg feltakarítja, érted, úgy rumlizik, ahogy akar.
2023. jún. 26. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!