Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik a rosszabb a hűtlenség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a rosszabb a hűtlenség vagy ha drogos a pasi?

Figyelt kérdés
ÉS mi van akkor, ha a csávó mindkettőben remekel?
2023. jún. 25. 21:49
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
24%

30.

Te szerencsére ez ellen védve vagy, sikeresen szétszívtad már az agyad maradékait is.

2023. jún. 25. 23:41
 32/43 anonim ***** válasza:
10%
Haver. Csillapodj már. Ennyire nincs semmi öröm az életedben? Jézusom...
2023. jún. 25. 23:43
 33/43 anonim ***** válasza:
31%
Egyik sem isten ments ilyenektől! Arról nem beszélve sokszor a drogos magánál sincs és ördögnek képzeli az embert,talán meg is ölhet,de milyen kérďés ez őszintén? Ki lenne az a hülye aki ilyenekbe bele menne?
2023. jún. 26. 00:17
 34/43 anonim ***** válasza:
10%
Ez ilyen "a ket szarkupac kozul melyikbol ennel meg egy jo kanalnyival?" tipusu kerdes. Nem is ertem milyen valaszokat varsz.
2023. jún. 26. 00:55
 35/43 anonim ***** válasza:
36%

Huh azért vannak itt bajok egyesek fejében, az ellenzők meg a bátorítok között egyaránt.

Abban igaza van az egyik válaszolónak, hogy általában a drogosok mondják azt a dumát "hogy hát ez csak fű".

Még a 2010-es években egy 10 fős baráti társasággal, 18-23 évesekkel kezdtünk el füvezni. Eleinte csak hétvégén esténként, aztán már majdnem minden este, később már napközben is toltuk. Hozzátenném, hogy nagyon durva lelki függőséget tud okozni a fű is, legalább olyan sóvárgást mint a cigi.

Teltek az évek, jöttek a keményebb drogok, a heroinon kívül mindent próbáltunk, de a domináns mindig a fű meg a partidrogok voltak.

Elértünk életünk azon szakaszába, ahol már közel a 30-hoz (vagy néhányunknál felette), választani kellett, hogy a kábszer vagy a párkapcsolat/család lesz előtérben. A baráti társaság melyet eleinte az együtt zanzolás, majd később a közös drogozás tartott össze, szépen lassan elkezdett szétszéledni. Néhányan végleg felhagytak droggal, de néhányan a mai napig, 31-36 évesen is nyomják. Egyesek csak a füvet titokban a család mellett, mások a keményebbeket is aminek az eredménye, hogy az újabb drogos haverokon kívül más már nem marad meg mellettük.

Én egyébként jó 8-9 év után 2019 szilveszterén szívtam az utolsó adagomat, azóta teljesen kizártam az életemből a drogot, és azokat a személyeket is akik bármilyen kapcsoltban vannak a droggal.

Az élet iróniája, hogy pár éve összejöttem egy 30 éves csajjal, aki 16 éves kora óta nem szívott füvet. Majd pár hónap után mikor már együtt voltunk, az egyik új kollega nője akinek a csávója díler volt, rászoktatta a meló után szívjunk el egy füves cigit me' mé' ne.

Nem titkolta előttem, mivel nem ismerte a múltamat, így először bátran felvállalta, hogy elszívott egy füves cigit a kolléga nőjével.

Ezek után én nem szóltam még semmit, majd amikor később full beájulva szállt be a kocsiba, mikor mentem érte a munkából, akkor elbeszélgettünk egy kicsit.

Végül cirka 1 hónap után szakítottam vele, mert a vége az lett, hogy már nem csak meló után hanem hétvégén vagy szabadnapokon otthon egyedül is tolta.

2023. jún. 26. 01:26
 36/43 anonim ***** válasza:
57%
Ne szívd a Ginát more mert káros!!
2023. jún. 26. 01:37
 37/43 anonim ***** válasza:
31%

Hűtlen azért mert nem szeret, ez nem az ő hibája de nem is az enyém, hanem nem vagyunk egymáshoz valók az más kérdés hogy miért nem dobom ki én mint nő még megcsalás előtt, elvégre annak igencsak vannak előjelei.

Drogos? Az óriási baj, egy életre. Kijózanodhat meg leszokhat, akkor is csak ilyen lüttyő csernusféle lesz belöle, százas soha nem lesz.

2023. jún. 26. 05:53
 38/43 anonim ***** válasza:
0%

26# Te csak egy koszos drogos szutyok vagy.

Ez a társadalom alja, hiába kapaszkodsz. 😆😆😆

2023. jún. 26. 06:00
 39/43 anonim ***** válasza:
42%

35# Az ugye megvan hogy nem mindegy hogy a kolléga nője....

Vagy kolléganője?

Hát igen, írni tudni kéne helyesen. 🙄

2023. jún. 26. 06:05
 40/43 anonim ***** válasza:
26%

Nem olvastam végig a kommenteket.

A hűtlen és hűtlen között is van különbség.

Pl. 20-30 év után megcsal a pasi, szerintem ez mindenkivel előfordulhat, inkább körülmény, mint személyiség. Attól még lehetett jó férj, jó társ, jó apa.

Egy drogosra a gyereket nem mered rábízni láthatáson sem.

Ha viszont ilyen pár éves kapcsolatban rendszeresen csal, akkor ő sem sokkal jobb, bár még így is inkább ő, mint a drogos, akinél az a legveszélyesebb, hogy a “csak fűből” eljuthat a masszívan heroinozikig pár év alatt.

2023. jún. 26. 06:15
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!