Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar a párom rosszat nekem?
Figyelt kérdés
Gyomorbetegségem van, fokozottan kell figyelnem az étkezésekre. Mióta bejött a 30+ fok a párom bekattant. Elöl hagy minden ételt órákra a pulton, tegnap is kisütötte a halat 11-kor, elöl hagyta, majd nekem feltálalta 18-kor. Bűzlött, a lakásban 29 fokot mutat a hőmérő. Kidobom ezeket a kajákat. Ilyenkor üvöltözik velem, hogy én nem becsülöm meg az ételét, pazarlok, biztos milliomos vagyok hogy ezt megtehetem. Nem értem miért kéne 7 órán át elölhagyott halat, fél napig kinthagyott sajtot ennem amivel kockáztatom az egészségemet? Persze ő minden frissen eszik, csak rám nem figyel, nekem jó lesz ha elöl van a kaja órákig a 30 fokban. Szerinte nem tudnak ezek megromlani ennyi idő alatt és én őrült vagyok! Paranoiás.
Szerintetek?
2023. jún. 23. 11:38
11/12 anonim válasza:
Most őszintén kérdezem: mi a frászfenéért vagy együtt egy ilyen degenerált barommal?
12/12 anonim válasza:
Kérdező, nincs egyetlen opció sem a kidobod a kukába és a nem eszed meg között? Pl mondod, hogy ha már nem úgy lett az étel készítve és tárolva hogy neked egészséges legyen, így egye meg ő. Csak kérdezem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!