Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akar a párom rosszat nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar a párom rosszat nekem?

Figyelt kérdés

Gyomorbetegségem van, fokozottan kell figyelnem az étkezésekre. Mióta bejött a 30+ fok a párom bekattant. Elöl hagy minden ételt órákra a pulton, tegnap is kisütötte a halat 11-kor, elöl hagyta, majd nekem feltálalta 18-kor. Bűzlött, a lakásban 29 fokot mutat a hőmérő. Kidobom ezeket a kajákat. Ilyenkor üvöltözik velem, hogy én nem becsülöm meg az ételét, pazarlok, biztos milliomos vagyok hogy ezt megtehetem. Nem értem miért kéne 7 órán át elölhagyott halat, fél napig kinthagyott sajtot ennem amivel kockáztatom az egészségemet? Persze ő minden frissen eszik, csak rám nem figyel, nekem jó lesz ha elöl van a kaja órákig a 30 fokban. Szerinte nem tudnak ezek megromlani ennyi idő alatt és én őrült vagyok! Paranoiás.

Szerintetek?

2023. jún. 23. 11:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Most őszintén kérdezem: mi a frászfenéért vagy együtt egy ilyen degenerált barommal?
2023. jún. 23. 13:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, nincs egyetlen opció sem a kidobod a kukába és a nem eszed meg között? Pl mondod, hogy ha már nem úgy lett az étel készítve és tárolva hogy neked egészséges legyen, így egye meg ő. Csak kérdezem..
2023. jún. 23. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!