Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akar a párom rosszat nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar a párom rosszat nekem?

Figyelt kérdés

Gyomorbetegségem van, fokozottan kell figyelnem az étkezésekre. Mióta bejött a 30+ fok a párom bekattant. Elöl hagy minden ételt órákra a pulton, tegnap is kisütötte a halat 11-kor, elöl hagyta, majd nekem feltálalta 18-kor. Bűzlött, a lakásban 29 fokot mutat a hőmérő. Kidobom ezeket a kajákat. Ilyenkor üvöltözik velem, hogy én nem becsülöm meg az ételét, pazarlok, biztos milliomos vagyok hogy ezt megtehetem. Nem értem miért kéne 7 órán át elölhagyott halat, fél napig kinthagyott sajtot ennem amivel kockáztatom az egészségemet? Persze ő minden frissen eszik, csak rám nem figyel, nekem jó lesz ha elöl van a kaja órákig a 30 fokban. Szerinte nem tudnak ezek megromlani ennyi idő alatt és én őrült vagyok! Paranoiás.

Szerintetek?

2023. jún. 23. 11:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Ezt vele beszéld meg, hogy rakja be a hűtőbe
2023. jún. 23. 11:42
 2/12 anonim ***** válasza:
98%
Szimplán egy ignoráns barom. Bele se gondol, hogy ennyi idő alatt fogyaszthatatlan állapotú lesz a kaja, csak magára gondol. Ha neki frissen megvan, akkor onnantól kezdve nem az ő gondja.
2023. jún. 23. 11:42
 3/12 anonim ***** válasza:
24%
Vedd elő magadnak mondjuk, ne ő tálalja fel neked, hiszen neked is van kezed.
2023. jún. 23. 11:47
 4/12 anonim ***** válasza:
40%

Erre amúgy tényleg figyeljetek oda, nem játék az étel kinthagyása, főleg nyáron. Nagyon komoly betegségeket lehet szerezni, nem csak gyomorbetegeknek, egészséges embernek sem jó és ezt tényleg nem a brit tudósok találták ki.

Nem is értem, miért kell erről egyáltalán vitázni egy kapcsolatban. Olvasson utána, ha nem hiszi. Ki nem állhatom én sem, ha valaki kint hagyja órákig a tejet, tojást (!), sajtot 30 fokban. Nem paranoia, az étel tényleg hamar megromlik.

Tudod kinek van kedve azátn napokig hányni meg lázasan feküdni miatta (kaptam már párszor gyomorrontást, nem kívánom)

2023. jún. 23. 11:53
 5/12 anonim ***** válasza:
96%

Ilyen melegben bármi órák alatt fogyaszthatatlan lesz.

Biztos nem ennék meg fél napja elől hagyott kaját.. idióta.

2023. jún. 23. 12:00
 6/12 anonim ***** válasza:
85%

A párod lekicsínyli ami Neked probléma és szóvá teszed, ignorál, gázlángol, hülyének állít be téged, úgy hogy magad is kezdesz kételkedni abban hogy igazad van e.

Óriási red flag

Dobnám a hallal együtt

2023. jún. 23. 12:03
 7/12 anonim ***** válasza:
46%
Kerdes miert nem pakol a hűtőbe? Talán nincs benne hely es nem akar vele vacakolni? Akk nem ártana nagyobb huto.
2023. jún. 23. 12:06
 8/12 anonim ***** válasza:
77%

Kérdés inkább, hogy miért nem rakod őt ki a hallal együtt a pics@ba...

Egyértelműen nem szeret, nem törődik veled, nem igaz, hogy elfelejti hogyha egyszer saját magára odafigyel.

2023. jún. 23. 12:13
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
A hal eleve az egyik legromlandóbb étel! Attól még egy egeszseges embernek is jó eséllyel lesz baja, ha 9 oran at áll a melegben. Amint kihűl hűtő!
2023. jún. 23. 12:41
 10/12 anonim ***** válasza:
3%

A frissen kisült dolgokat nem rakjuk be a hátőbe, mert csak ártunk vele az ételnek és a hűtőnek. Meleg cuccot nem szabad hátőbe tenni.

Persze 12 körül már kihűlt annyira, hogy berakhassa... vagy berakhasd...

Szülők kedvenc szófordulata a "ki nem rakta be a hátőbe?". Hát... tekintve, hogy az asztalon van így a válasz az, hogy senki nem tete be a hátőbe. Se te, se a párod.

Egyébként miért kell kidobni? Nem elég, ha azt mondod, hogy te ezt nem eszed meg? Egye meg ő, ha neki megfelel. Az, hogy kidobod az ételt a kukába valóban pazarlás. sült étel ennyi idő alat tnem romlik meg.

2023. jún. 23. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!