Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadnàl,ha a partneredet randira hivnad és ő nem îrna rögtön vissza rá, csak azt látod, hogy elolvasta ?
Csak ha előtte volt arrol szó hogy pl hétvégén találkozunk.
Így pénteken ráirok hogy na akkor holnap?
Nekem azóta se írnak vissza de láttamozta.
Ezt sokszor eljátszottam.
Volt olyan, hogy mind az 5 csaj egy helyszínen volt, aztán összevereledtek. 😂😂😂
Nem. Mért akadnék ki.
Attól, hogy volt lehetősége elolvasni, nem biztos, hogy épp azonnal van lehetősége visszaírni.
Pl. valaki főz és közben telefonozik. Megjön az üzenet, elolvassa. Ekkor eszébe jut, hogy gyorsan be kellene habarnia a főzeléket, telefont eldobja, főzés folytatódik.
Millió oka lehet, hogy elolvasta, de válaszolni már nem tud, mondjuk vezet, megállt a pirosnál, elolvasta, megy tovább, munka közben gyorsan elolvasta, sőt, véletlenül nyitotta meg, el sem olvasta. Vagy még nem tudja, hogy megfelelő-e az időpont,meg kell néznie a naptárját, vagy felhívni valakit, stb.
Szóval nem akadnék ki.
Többen leírták már, millió olyan élethelyzet van, amikor el tudod olvasni, de válaszolni rögtön nem, és nem is kötelező. Viszont ilyen jellegű üzenetre „illik” azért viszonylag hamar írni, ha át kell még gondolni időpontilag, akkor azt. Pár óra még nem para, de mondjuk 1 napnál én már automatikusan nemnek venném.
Te vagy ebben a cipőben, hogy nem ír a másik? Mennyi idő telt el megnézés óta? Hányszor randiztatok már, kapcsolat, vagy még inkább csak ismerkedés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!