Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kicsit kínos.

Figyelt kérdés
most szombatra hívott a kiszemelt srác egy kicsit cavarogni,meg ilyenek. és aputól kéne kérnem egy ezrest,de mindig azt mondja h nincsen pénzünk. tudom h van,de..mit mondjak,hova megyünk h adjon ?
2010. okt. 12. 17:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
3. hszelő :P nagy arc vagy :P én tuti ki próbálnám kérdező helyébe XD amúgy cavarogni hívott? ha így mondta elég nagy búza lehet XD de amúgy mondd meg neki h be ültök haverokkal vhova v akármi :P bár az se lehet utolsó h v ad 1 ezrest v unokája lesz :P bár az 6 ezer lenne nem 1 :P
2010. okt. 12. 17:51
 12/15 anonim ***** válasza:
kérj többet,biztos ad. vagy kérj 999 -et.:D am.ezresből mekibe mit lehet enni?:D mert itt ölég drága a mekki:(
2010. okt. 12. 18:01
 13/15 anonim ***** válasza:

miért ilyen nagy ügy mondani valamit hogy pénzt adjon?! -.-

amúgy meg amiket itt írtak én ki próbálom :$ X'D

2010. okt. 12. 18:12
 14/15 A kérdező kommentje:

nem mekibe megyünk :D csak én azt mondanám :D am meg ki fogom próbálni h mire 3mat számolok :D hehe megnézem mit lép rá :D

am meg nem csavarogni hívott,de az most nem lényeges :D

2010. okt. 12. 20:20
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező ma 17:46-kor. Tévedsz! Mert pont,hogy az íráson van a hangsúly. Mert ha pl.: egy társkereső oldalon szeretnél ismerkedni, akkor ez egy kiindulási alap. Mégis miről ismerhetnének meg így interneten keresztül? Minél helyesebben és választékosabban írsz, annál több esélyed lehet egy srácnál. Nálam is volt már ilyen, hogy egy lány felkeresett az interneten, és pont ezért szerettem bele:)(Mondjuk nem volt csúnya.)

Ami meg a pénzt illeti, talán próbálj cserébe "adni" valamit. Ne csak tarháld a szülőket.

2010. okt. 12. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!