Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom,hogy ez gonoszság?
Kértem a páromat segitsen rakjon fel egy szőnyeget a netre hogy el tudjam adni,azt mondta küldjek képet meg szöveget és felrakja
Egyik délután mikor tudtam hogy otthon van elkuldtem mondtam neki ha lehet meg ma rakja fel mert felejtosek vagyunk ne maradjon el,nem rakta fel masnap rakerdeztem hogy reggel miutan hazaert felrakja e azt mondta nincs kedve majd szoljak delutan,delutan sem rakta fel es mondta majd szoljak masnap delutan
Ez olyan rosszul esik mivel 2 perc az egész és legutoljara mikor bajban volt az éjszaka kozepen valami baj volt az autojaval en kuldtem neki penzt mert nem tudta megvenni ami kellett hozzá és nekem is csak egy 2 perc volt amig elkuldtem a pénzt de itt nem is errol van szo csak hogy felrak valamit a netre
Utána meg szoltam neki hogy nekem ez rosszul esik és azota meg van rám haragudva megbeszeltuk elmegy megnezni valamit es ma irta hogy nem megy nincs kedve hozzá...
Ha ide ki tudsz írni kérdést, akkor fel tudod tenni a szőnyeget is netre.
Most komolyan ilyen kicsinység miatt cseszegeted, amikor van két kezed és szemed?
Nem szólnék egy kukkot se, hogyha valamihez nem értesz, szakemberre nincs pénzed és ő mégse segít. De ez pitiáner ügy az Isten szerelmére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!