Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érdemes ilyenkor tenni?
Nem tudom szépen megfogalmazni, a barátom már évek óta hízik, mint a disznó. Próbáltuk megbeszélni, segítettem a fogyásban neki, voltunk orvosnál is, de mindig csak időszakosan volt javulás. Nagyon sajnálom, mert látom, hogy őt is zavarja ez. Mindig mondogatja, hogy nem illik hozzám, stb, de ez akkor sem mehet így tovább.
Az elmúlt hónapok lettek nagyon drasztikusak, mert már oda jutottunk, hogy nem tudunk szexelni. Ha ő van felül, akkor akárhogy van, annyira rám lóg a hasa, hogy nem kapok levegőt, alig vagyok 50 kiló, teljesen összenyom. De én sem tudok felül lenni, mert az nekem szörnyen kényelmetlen a méretei miatt. Nem tudja bekötni a cipőjét, vagy felvenni valamit a földről, ha leesik. Viszont nem akarok segíteni neki, mert attól félek, hogy hozzászokik és még annyira sem fog tenni semmit. Viszont félek attól, hogy ezzel többet ártok neki.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Sport mozgás futópad
Szex az egyik legjobb kalóriaégető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!