Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromnál bepróbálkozott egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnál bepróbálkozott egy nő, aki a közös ismerősünk. Ennyit mondott el, de nem mondja, hogy ki az. Hogy lépnétek túl rajta?

Figyelt kérdés

Nem akarja elmondani, mert nem akarja, hogy a jövőben máshogy nézzek a nőre. Sajnos nincs tippem ki lehet, sok közös női ismerősünk van. Elvileg nem most történt, hanem kb egy éve (másfél éve vagyunk egyutt) de a nő akkor is tudta, hogy együtt vagyunk, mégis próbálkozott nála. A párom elutasította.

Egy szinten megértem, hogy miért nem mondja el, de emberből vagyok, kíváncsi vagyok. Nekem volt már gyenge pillanatom, és tetszett is már más párja, mégse próbáltam rámászni. Dühöt érzek, és zavar, hogy nem tudom egy ember iránt érezni. Egy konkrét ember iránt akarom érezni, meg akarok neki bocsátani fejben, hogy tovább tudjak lépni. De így úgy érzem, hogy nem tudok. Bizalmatlan vagyok az összes női ismerősünkkel szemben. Párom nem akarja nekem elmondani, nem erőltetem, hiszen nem csalt meg, velem van, de nagyon érdekel, hogy ki lehetett. Hogyan tudnék továbblépni? Furdall a kíváncsiság, és ki akarom verni ezeket az érzéseket a fejemből.

2023. jún. 19. 18:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%

bocs, kérdező, de honnan tudod, hogy tényszerűen igaz, hogy nem csalt meg a pasid?

nem tudod!

csak azt tudod, amit állít, de az nem biztos, hogy az igazság.

ami még gyanús, hogy kb. 1 évvel a történtek után szól.

ha eddkig nem tette, most miért?

vagy korábban miért nem?

az időztés elgondolkodtatna...

ahogy az is; h. nem fedi fel a másik kilétét, ez külön szemétség, akkor inkább kussolt volna...

gondolkodj el ezeken!

annyit tudsz, h. állítólag nem csalt meg, valsamiért ezt most fontosnak tartotta elmondani neked, de titkolja, ki volt az.

ez minenképp gyanús.

2023. jún. 19. 20:14
 12/20 anonim ***** válasza:
96%

Nem ebbe tényleg semmk logika:D

Gondolj bele, bepróbálkozik valaki aki téged nem érdekel, semmi jelentősége. Vagy nem mondod el, mert annyira említésre sem méltó, vagy akkor elmondod amikor történt, hogy figyelj a Gizi rám van állva.

De annak amúgy mi értelme lenne, hogy 1 év után közli és azt meg nem mondja meg hogy ki.

Mostantól hány ártatlan nőt fogsz utálni?

Nekem is gyanús, hogy min. akkor volt valami, ha azóta nem is.

2023. jún. 19. 20:23
 13/20 A kérdező kommentje:
Jelenleg a tanulmányainak köszönhetòen jóban lett egy lánnyal olyan haveri szinten. Az a lány elhívott minket kajálni meg beszélgetni, engem is, nem csak páromat. Ez nekem mint annak aki szereti a párját nem igen tetszett, hogy ennyit beszélget egy másik lánnyal. Gondolom sokat voltunk már így, előjött a féltékenység. Erre mondta, hogy nyugodjak meg, ő engem szeret, és ekkor hozta fel ezt a sztorit a hűsége bizonyítékául.
2023. jún. 19. 20:28
 14/20 anonim ***** válasza:
95%

Ühüm, hát ez nagyon gyenge érv.

Mibe fogadunk, hogy most a havercsajt is húzogatni fogja (mellette)?

Ilyesmi egyszerűen nem létezik, hogy nem fedi fel a másik kilétét, hogyha egyszer nincs takargatnivalója.

Most nem elég, hogy a havercsaj miatt nem bízol benne most még rátett még vagy 20 lapáttal.

Tegyük fel, legyünk olyan jóhiszeműek, hogy nem csalt meg a secret girl-el, de bakker azt érte el, hogy most már itt tettél fel kérdést, mert annyira nem tudod, hogy miért nem mondta el akkor, vagy hogy kiről van szó. Nem bízol benne, vagy nem fogsz egyre jobban.

Mire jó neki, hogy ilyesmit művel?

Vagy azért, mert egy idióta már bocsánat, vagy azért, mert tudatalatt legszívesebben lecserélne más nőre (hogy kire rejtély, lehet többre egyszerre). A féltékenységgel eléri, hogy te kiakadj szakíts, vagy ő tesz ki téged, mert te "hisztiztél" nem bíztál benne és ő persze mossa kezeit hiszen "nem tett semmi rosszat" te voltál a bűnös.

2023. jún. 19. 20:36
 15/20 anonim ***** válasza:
65%

Ebben a sztoriban biztos, hogy több van ennél. Viszont az is érdekes, hogy egy barátnőd elhív benneteket kajálni és féltékeny leszel, amiért hozzászól a párod, miközben együtt esztek.

Te miért voltál ilyen bizalmatlan vele szemben, amikor még nem mesélte el a sztorit?

2023. jún. 19. 21:23
 16/20 anonim ***** válasza:
80%

15-ös!

Az élet milliónyi árnyalatot produkál.

Házaspár dolgozik egy munkahelyen. A férfi gondnok a feleség az irodán dolgozik. Kolléganő összebarátkozik a feleséggel. Föl is jár hozzájuk.

Aztán a háttérben eljár hozzá a férj klf “karbantartási” segítség ürügyén. A randevút meg a kolléganő a feleség előtt beszéli meg a férjjel: Józsikám, le tudnád cserélni a csapot? Stb.

Mivel a férj közölte, hogy szereti a feleségét, ott a 2 fia, akiket imád, nem válik. A feleség semmit nem tud. 20 éve tart a kapcsolat.

2023. jún. 19. 21:37
 17/20 anonim ***** válasza:
95%

15#-ösnek!

Voltam ilyen helyzetben. A ferjem minden rezdülését ismertem, még abból az idből, mikor nekem udvarolt, jött izgalomba, szellemes és figyelmes volt, stb. S amikor a barátnőmhöz szólt, ösztönösen villant a szeme, megváltozott a testtartása, a hanghordozása, a gesztusai, stb, azonnal vettem a lapot, már előbb tudtam, hogy ebből lesz valami, mint ő maga. Ugyanis ez az ösztön, amit hallgatással, elzárkózással sem tudnak a férfiak elfojtani, tudat alatt indul be, és nagyon erős.

Egy tapasztalt asszony azonnal kihangolja, a bőrén érzi két másik ember közötti izzó atmoszférát. Hát még, ha a “dürrögő fajdkakas” férjéről van szó. No meg a höly ösztönös, erőszakolta visszafogott viselkedésén.

Lapát lett a vége.

2023. jún. 19. 21:45
 18/20 anonim ***** válasza:
88%

#15:

Nem azért féltékeny, mert együtt kajáltak, hanem azért, mert annyira jóban vannak.

Na most ebből a barátságból kialakulhat csak extrákkal való viszony és párkapcsolat/szerelem is természetesen nem muszáj, hogy megcsalja fizikailag, untig elég, hogy érzelmileg már hűtlen (lesz).

Viszont benne van a pakliban sajnos, hogy azért mentek el együtt, hogy ők ketten lezsírozzák, hogy a kérdező ne gyanúsítja őket miközben már régóta kufircolnak.

Az meg, hogy a múltbeli esetre mégcsak most derült fény arra enged következtetni, hogy a kérdező párja szeret titkokat tartani és kétségek között hagyni a saját párját.

Amire egy szerelmes/tiszteletteljes/érett férfi nem lenne képes.

Egyszerűen bebizonyítaná, hogy nincs oka aggódni, mint úgy, hogy elárulná a nő nevét, esetleg mimimalizálná a másik lánnyal való kapcsolattartást. Nem intézné el annyival, hogy "szereti" a kérdezőt azt jól van...

2023. jún. 19. 21:45
 19/20 anonim ***** válasza:

kérdező, nem ez a tanzulós havwrcsaj az? mert ez lenn logikus, ha vele sok időt tölt.

nem igazu, h. nem tudod leszűkíni, vagy rámutatni, kiről van szó.

baromi sok nővel lehet dolga, ha neked még mindig nincs meg, ki lehet.

2023. jún. 20. 22:04
 20/20 A kérdező kommentje:
Persze, van egy sejtésem, de nem merném száz százalékra mondani.
2023. jún. 20. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!