Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen határokat állítottatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen határokat állítottatok fel a párkapcsolataitokban?

Figyelt kérdés

Úgy érzem nekem is szükségem van néhány határra,h ne érezzem magam kihasználva.

Az egyik ilyen h tanuljon meg sprólni és ne engem huzzon le.

A másik ha azt mondom h nincs kedvem a szexre ne erőltesse.

Az utolsó,h ne fogdossa a mellem, mikor nem adok rá engedélyt. (Trauma miatt, amit ő is tud)

Ezek elfogadható határok? Mert én csak ezeket kérem tőle és ha nem képes betartani egy időre szünetet akarok kérni tőle,míg fel nem fogja és nem tanulja meg ezeket.

Normális kérés vagy ne tegyem meg?

Már nem egyszer elégeltem meg ezeket a dolgokat és már nagyon kivagyok tőle. Nem akarok elveszíteni teljesen az érzéseimet íránta. Amihez szünet kell ha nem tartja be őket.

2023. jún. 18. 13:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem már leírták:D
2023. jún. 18. 21:40
 22/22 anonim ***** válasza:
Soha senki nem lehet fontosabb nálam. Persze ha gyerekeink lesznek az más, most azt meg nem mondom, hogy egyformán leszünk e fontosak neki vagy ők jobban, vagy én, de jelenleg nincs gyerekünk. Éreztem már azt, hogy nem én vagyok a legfontosabb neki, ezt tisztáztuk, hogy ez nem így van, de akkor mégis mást helyezett előtérbe. Nagy dolog volt, nem ilyen, hogy elment a haverokkal sörözni amikor én filmezni akartam volna vele. Azóta se tudom ezt neki 100%-osan megbocsátani, pedig megtett mindent, amit tud, de lassan egy éve mindennap attól félek, hogy mikor helyezi újra ezt az embert elém. Tudja jól, hogyha megteszi, akkor engem elveszít. Eleget voltam olyan kapcsolatokban, ahol mindenki más meg minden más program volt az első és utána jöttem én, ezt egy együttélős kapcsolatban nem lehet csinálni.
2023. jún. 19. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!