Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk nektek mennyi idő volt amíg nem szeretkeztetek a párotokkal valamilyen ok miatt? Hogy bírtátok ki?
Figyelt kérdés
Gondolok itt akár arra, hogy ritkán találkoztok, vagy távkapcsolat, vagy betegség vagy egyéb okok miatti szünet szexben. Mennyi idő volt ez? Hatással volt a kapcsolatotokra, és ha igen milyen mértékben, hogyan?2010. okt. 12. 13:22
11/15 anonim válasza:
még szép hogy fontos a szex, de nézd a jó oldalát, ha ezt kibírjátok akkor biztos hogy titeket nem csak a szex köt össze, sok kapcsolatnál kiderül ha már nem tudnak szexelni hogy nem is szeretik egymást annyira,mert ha unatkoztak szexelni kezdtek
12/15 anonim válasza:
3-4nap volt, ki lehetett bírni :D de a végén már nagyon kívántuk egymást, amúgy mindennap szeretkezünk.
13/15 A kérdező kommentje:
Abban biztos vagyok, hogy nem csak a sex köt össze minket, nem unatkozunk így sem, csak hát azért na, belegondolva sok a 3 hónap szünet úgy hogy majdnem minden nap ott van veled, és úgy éltek egymás mellett mint a tinik, semmi sex, csak tapi és csók :)
2010. okt. 12. 14:19
14/15 anonim válasza:
Sziasztok. Én max 3-4 napot birok ki, és ha nincs más, akkor masztizok egyet, és a végén, jó nagyot, élvezek. F.
15/15 A kérdező kommentje:
Képzeld mi olyan nagyon rossz helyzetben vagyunk, hogy nekem 3 hónapja fertőzésem van amiből nemtudnak kikezelni, a páromnak pedig egy hónapja volt intim műtéte, így most nálunk vagyis nálam 3 hónapja nála 1 hónapja kizárt a masztizás. Csak a végét várom már nagyon, mikor mindketten meggyógyulunk és újra úgy élhetünk mint eddig. Már ennyi idő és szenvedés eltelte után nem is a sex hiányzik nekem, hanem a sok kezelés keseríti meg az életem. Az hiányzik, hogy következmények nélkül tudjak ülve fürödni, strandra menni stb...
2010. okt. 12. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!