Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk nektek mennyi idő volt amíg nem szeretkeztetek a párotokkal valamilyen ok miatt? Hogy bírtátok ki?
Figyelt kérdés
Gondolok itt akár arra, hogy ritkán találkoztok, vagy távkapcsolat, vagy betegség vagy egyéb okok miatti szünet szexben. Mennyi idő volt ez? Hatással volt a kapcsolatotokra, és ha igen milyen mértékben, hogyan?2010. okt. 12. 13:22
1/15 anonim válasza:
Nekem immár 21 éve, azaz a születésem óta tart a szünet.
2/15 anonim válasza:
Ok, akkor folytatom a licitet: nálam 25 éve tart a szünet.
3/15 anonim válasza:
Jól bírom, mivel még csak kialakulóban lévő távkapcsolatom van, és konkrétan még személyesen nem is találkoztunk február óta (több ország választ el bennünket egymástól). Simán ki lehet bírni, akkor is, ha telefonban és interneten zajlanak azért erotikus beszélgetéseink. 28L
4/15 anonim válasza:
Még sose szeretkeztem, de ha onnan számoljuk, hogy összejöttem egy sráccal, akkor 5 hónap volt a leghosszabb idő. Hosszabb is lett volna, mert még várni szerettünk volna, de szakítottam vele (nem a szex miatt).
5/15 A kérdező kommentje:
És olyan aki már szexelt, és valamilyen ok miatt szünetet kellett tartani, de ugyanazzal a partnerral akivel előtte vol, és előtte szeretkeztek.
2010. okt. 12. 13:35
6/15 anonim válasza:
5-6nap.Nagyon sokat dolgoztunk és estére már fáradtak voltunk.Hatása annyi,hogy még jobban kívántuk egymást.
7/15 anonim válasza:
Emelem a limitet, nálam 33 éve tart a szünet. Legfontosabb a szeretethiány, persze a szex is számít, de mindenekelőtt szeressen valaki.
Kibírni hogy lehet? Sehogy. Ellenségemnek se...
8/15 anonim válasza:
betegség miatt vagy egy hónapig várnunk kellett, aztán még egy hónap mert újra visszajött a bajom, de kibírtuk a szex nem minden,persze amikor meggyógyultam nem mondom hogy nem nyikorgott az ágy rugója;)
9/15 anonim válasza:
Betegség miatt eddig a leghosszabb idő 3 hét volt. Páromat megviselte. Engem nem, mert a betegség miatt nem is nagyon tudtam a szexre gondolni.
20/L
10/15 A kérdező kommentje:
"askim"
Mi is most tartunk ott, hogy két hónapja semmi és még vagy egy hónapig semmi, ha szerencsénk van. Persze a sex nem minden, de egy kapcsolatban ez is egy fontos pont.
2010. okt. 12. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!