Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy a párom azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a párom azért veszekedett velem, mert ráment a kezére 1 csepp gyümölcslé?

Figyelt kérdés
Végtelenül megbántott vele, emlékeztetett hogy ez már nem az első eset,ráadásul felvázolta, hogy mi lett volna, ha több is lecseppen, véletlenül a ruháját is összekenhettem volna.
2023. jún. 17. 11:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jesszus, ez probléma...
2023. jún. 17. 13:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Szard le, ez nem ügy. Ha ezen is veszekszik ennyit, min fog még később? Ne vedd fel, ha pedig tényleg ennyire kiállhatatlan akkor én elhagynám.
2023. jún. 17. 14:48
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Biztosan egy béna vagy és nem bírja elviselni, hogy a barátnője szerencsétlen. Hamarosan dobni fog, ha már így kioktat, már magában tisztázta, hogy nem vagy elég jó hozzá, csak idő kérdése és lép.

Nem tudom mennyi valóságalapja van, de ennek fixen szakítás a vége, és igen, már nem szeret, amikor ilyen stílust megenged magának veled szemben.

2023. jún. 17. 15:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Ezért én nem szólnék az biztos. Ott valami baj van, aki ilyen pici semmiség miatt veszekszik. Bele sem merek gondolni hogyha szószt öntené rá véletlenül mi lenne.
2023. jún. 17. 16:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Kérdés hogy volt a szitu mert ha pl vezetés közben poénból csepegtetsz a fehér szmokingjára meggylét, az nem ugyanaz mintha a konyhában az otthoni ruhára öntögetsz valamiket véletlenül.
2023. jún. 17. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!