Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a jó kapcsolatotokban az első szex alkalmával teherbe esés történik?
Csak olyan esetre vagyok kíváncsi, ha az érintettek már abban a korban vannak, hogy elég érettek a gyerekvállaláshoz, csak a kapcsolat illetve a magánéletbeli körülmények esetleg még nem tartanak ott, vagy lennének még más életcélok, mielőtt gyermekvállalás történik.
Maga a kapcsolat tökéletes és olyan a partner, akivel hosszútávra tervezel, de csak kb. annyi ideje tart a kapcsolat, mint a terhesség, mivel az első együttlét alkalmával jött össze, tehát akkor lehet döntést hozni, amikor először feltűnik a terhesség, ami max. pár hónap.
Hogyan döntenél és miért?
Ebben a helyzetben bevállalnám, a pasinak meg azt mondanám, hogy tegyen, amit akar. Ha részt akar venni az életünkben, rendben, ha nem, az is.
Egyetlen partnerem volt, vele 20-21 évesen feküdtem le először. Egy fél éve ismertem már, pár hete randiztunk és még nem voltunk hivatalosan együtt, nem voltam szerelmes (akkor még). Egyetemista voltam, ő is és pontosan ezt mondtam neki, mikor valamivel később volt egy terhességparánk. Szüleim szerintem segítettek volna, illetve elég lazán ment az egyetem és dolgoztam is. De nagyon ijesztő volt, szerencsére nem voltam terhes. Biztosan szétmentünk volna. Pedig most nagyon jól megvagyunk.
Ha nem rettegsz az abortusztól (nekem valószínűleg nem bírná a lelkiismeretem, pedig teljesen támogatom azt, hogy legyen jogunk az abortuszhoz), akkor az én helyzetemben (20 évesen egyetemistaként) az lenne a jó döntés. 30 évesen, stabil anyagi helyzetben bevállanám simán.
Ismerek ilyet, egyéjszakás kaland volt, de végül randizni kezdtek, 6 hete ismerték egymást, amikor kiderült, hogy terhes a nő. Mondta, hogy ő meg akarja tartani, de nem kér a férfitól semmit. A férfi viszont szerette volna az egészet. Azóta összeházasodtak és kistesó is született :)
Nyilván ez a tízezerből egy eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!