Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A munkahelyi kapcsolatokból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A munkahelyi kapcsolatokból mennyi eséllyel lesz valami?

Figyelt kérdés

A férjemnek a munkahelyére uj kolléganő érkezett. Aki tetszik neki…a multhéten 2 óráig egy asztalnál ültek “dolgoztak” beszélgettek.

A munkatársak is kiszurták a dolgot rögtön szóvá is tették neki, hogy az asszony tudja otthon, hogy ilyen jóba lett az uj kolléganővel?

Na már pedig a kérdés azt az ilyen helyzetekből mennyi eséllyel lesz valami?

(Férjem az átlagtól jóval jobban néz ki kisportolt test, kocka has meg minden ami kell!)

Eddig nem volt ilyen konkrét problémánk ezért vagyok tanácstalan. 🤔

2023. jún. 16. 23:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szokták mondani,hogy a hűség döntés kérdése,én ezzel maximálisan egyetértek!

Amennyiben a férjed szeret téged annyira és intelligens annyira,hogy kordában tartsa ezt az egészet,akkor nincs gond.Viszont ha felcsillan a szeme a kollegina említésére,az baromira nem jó jel...

Láttam már ilyet is,olyat is.

Volt,aki konkrétan nyomult a tízenéves párkapcsolata ellenére,percek alatt félre dobva a múltját,van,aki kedves,de a gyűrűjéhez hűen viselkedik.Ez teljesen az adott férfin múlik,hogyan reagál a kísértésre.Ugyanis az folyamatosan munkálkodik mindannyiunk körül sajnos... 😏

2023. jún. 17. 10:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Nagy eséllyel :D

De tudod, hogy van a házi nyúl esete. Én tartom hozzá magam pl.

2023. jún. 17. 13:50
 13/14 anonim ***** válasza:
#6-os én a barátomnak azt is elmondom, hogy hiányzik a harmadik fél és nem tűnik fel neki a dolog...
2023. jún. 20. 16:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó Válaszoló!

Valószínűleg nem is akarja észre venni a barátod...Vak az érzéseidre,szerintem nagyrészt szándékosan,mert neki így kényelmes,hogy nem veszi figyelembe,mennyire kifelé kacsintgatsz.

2023. jún. 20. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!