Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt álmodtam, hogy barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt álmodtam, hogy barátnőmet édeshármasban dugjuk ketten. Elmondtam a barátnőmnek és kiakadt, hiába magyaráztam neki, hogy nem kell kipróbálni attól, hogy ezt álmodtam. Mit mondjak neki, hogy megnyugodjon?

Figyelt kérdés
18 évesek vagyunk
2023. jún. 16. 09:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%

Imádom, hogy valószínűleg a lány végezné a nagyobb munkát, te meg max másfél percig vergődnél rajta, de ja, te dugod meg őt:DD

Kisfiú

2023. jún. 16. 12:15
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
Nem hiszem, hogy normális arról álmodozni, hogy más dugja azt, akit szeretsz. Te nem vagy szerelmes szerintem. Azok vágynak csak ilyesmire
2023. jún. 16. 12:24
 13/20 anonim ***** válasza:
25%

Nem az a baj, hogy azt álmodtad, hanem hogy ez a téma tetszik neked. Aki pedig arra képes lenne élvezkedni, hogy a barátnőjét egy másik férfi qrja, az egyrészt beteg, másrészt pedig nem szereti a barátnőjét. Aki szerelmes, az már azt is idegbajjal nézné, ahogy a nője combját letaperolná egy másik srác - nemhogy élvezkedne arra, hogy amaz a farkát mártogatja bele!

Az a baj, hogy mostmár lebuktál. Nem ismerem a barátnődet, sem téged. Ha elég jó pasi vagy, vagy ő elég butácska, akkor túl fogja tenni magát ezen. Más esetben ne lepődj meg, ha ez egy erős intő jel lesz, hogy hagyjon ott téged.

Tudod, az élet olyan, mint Spárta. Nem az a bűn, ha rosszat teszel, hanem hogyha lebuksz. Legközelebb legyél okosabb.

2023. jún. 16. 15:41
 14/20 A kérdező kommentje:
Meg tudtuk beszélni, idővel lehet belemegy, csak ehhez bizalomra van szüksége. Mint kiderült, azért akadt ki mert azt hitte, hogy két lány hármasban csináltuk. :D
2023. jún. 16. 16:00
 15/20 A kérdező kommentje:
Akik itt okoskodnak azok meg annyit is érnek.
2023. jún. 16. 16:00
 16/20 anonim ***** válasza:
74%
Aha persze, megbeszéltétek. Lúzer vagy.
2023. jún. 16. 16:33
 17/20 anonim ***** válasza:
62%
Ez már a kamuduma. Próbálod menteni a dolgot, de attól még ugyanúgy beteg vagy.
2023. jún. 17. 07:35
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Kis idióta vagy,az a nagy helyzet.
2023. jún. 20. 17:46
 19/20 NTBS ***** válasza:

De mi abban a jó neked?

Őszintén, ha az új fiú jobb ügyesebb te repülsz.

2023. jún. 21. 08:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Újabb eset ami bizonyítja, hogy az őszinteség NEM kifizetődő. Mindig hazudd mindenkinek, amit hallani akar. Az meg, hogy mit gondolsz valójában - úgysem érdekel senkit, max ha ugatni/bántani lehet érte.
2023. jún. 21. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!