Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti hogyan eltetek meg hogy ha egy nagy vagyatok mint pl az edesharmas osszejott??
Figyelt kérdés
Meglepoen konnyen ment?
Vagy volt vele macera?
2023. jún. 4. 04:25
1/7 anonim válasza:
Régi vágyam de szerintem az is marad sajnos 😔
3/7 anonim válasza:
Élveztem nagyon. Szuper élmény marad örökre.
4/7 anonim válasza:
2es hogyan.? Nem akar itt senki 40 es nőt hidd el.
5/7 anonim válasza:
4es
Azt te csak gondolod. Rengeteg huszonéves megdugna egy jó 40es nőt, nem beszélve a rengeteg elvált vagy egyedülálló 40-50es férfiről.
6/7 A kérdező kommentje:
4es
Ha jo no miert ne?;D
2023. jún. 4. 09:30
7/7 anonim válasza:
1-es: mindenki azt a vágyát éli meg, amiért tesz is valamit!
Nekem morálisan sokáig nem volt téma a hármas, pedig az volt a legnagyobb titkolt vágyam!
Aztán egy olyan csoda pasival jöttem össze, akinek el is mertem mondani!
"kérésed parancs" felkiáltással megbeszéltük az elképzeléseinket, és együtt kiválasztottuk az erre legalkalmasabb kandúrt - egy régi barátját!
Csodálatos volt, életem egyik legemlékezetesebb napja marad az első ilyen alkalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!