Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok 8 év korkülönbség?
Embere válogatja. A sógornőm ilyen idős korában jött össze a barátjával, aki 33 éves volt. Teljesen ki volt mindenki akadva a családban. Ma már 24 éves, van egy 3 éves kisfiúk, és tök jól meg vannak.
Ha szeretitek egymást, nem a kor számít. Az más kérdés, hogy a család megnehezítheti a dolgotokat.
Később pedig tényleg jól jöhet, hogy idősebb, mert a lányok gyorsabban érdeknek. Saját tapasztalatból tudom.
Szerintem nem sok.Én és a baarátom között is 8év van.Mi azelőtt jöttünk össze,hogy 18 lettem volna és már majdem 2éve együtt vagyunk.Néha kicsit nehéz,mert már kezd lenyugodni,és kevesebbet jár el velem akárhova is,de bízik bennem és így elmegyek egyedül és ha jól kitáncoltam magam mondjuk egy discóban akkor ő örömmel fogad utána,hogy milyen volt kicsim,meg jól érezted magad?.Úgyhogy szerintem nem sok,de ez úgy is ki fog derülni pár hónap múlva.Ha nem sok akkor kialakul köztetek a korkülönbség miatt egy hídacska,ami megoldja a problémákat.
Bár néha azért előjön ez a kis probléma,főleg ha veszekedtek.Azt hallod majd én éretteb vagyok ebben a dologban én jobban tudom.ilyenkor rá kell hagyni hadd higgye nyert,azt ha megnyugodott belátja kinek van igaza mégis ő az idősebb.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!