Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon sok 8 év korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sok 8 év korkülönbség?

Figyelt kérdés
Én 17 éves vagyok, a kiszemelt pasi pedig 25... Vonzódunk egymáshoz, viszont a szüleim nem néznék jó szemmel, ha összejönnénk, mert most még idősnek tarják hozzám képest!
2008. jan. 6. 14:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nővéremék között 10 év a korkülönbség. Mi meg a párommal egyidősek vagyunk. KI tudja mi az ideális???
2008. jan. 7. 20:24
 12/16 anonim válasza:
100%
Szia!!Ez teljesen egyén függő szerintem.Én 19 éves vagyok és a párom 29 éves,tehát köztünk 10 év van.Tökéletesen megértjük egymást.Nem az a lényeg szerintem,hogy mennyi a különbség köztetek korban,hanem,hogy milyen viszonyban vagytok!!A szerelem nem szab határokat és korlátokat....A nyolc év különbség amugy sem sok szerintem.
2008. jan. 7. 21:32
 13/16 tade ***** válasza:
100%
Nem az a fontos, hogy hany ev korkulonbseg van kozottetek, hanem, hogy hogy gondolkoztok. Ha szellemileg egy szinten vagytok vagyis Te mar erettnek es felkeszultnek erzed magad akkor igen. En mikor megismertem a parom 19 voltam o 29... mar 5 eve egyutt vagyunk es mar egyutt is elunk... nalunk nem erzodik a 10 ev. Ha egymasra vagytok hangolva szeretitek egymast akkor nem szamit mennyi a korkulonbseg.
2008. jan. 8. 12:11
 14/16 anonim válasza:
100%

Embere válogatja. A sógornőm ilyen idős korában jött össze a barátjával, aki 33 éves volt. Teljesen ki volt mindenki akadva a családban. Ma már 24 éves, van egy 3 éves kisfiúk, és tök jól meg vannak.

Ha szeretitek egymást, nem a kor számít. Az más kérdés, hogy a család megnehezítheti a dolgotokat.

Később pedig tényleg jól jöhet, hogy idősebb, mert a lányok gyorsabban érdeknek. Saját tapasztalatból tudom.

2008. jan. 8. 21:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem sok.Én és a baarátom között is 8év van.Mi azelőtt jöttünk össze,hogy 18 lettem volna és már majdem 2éve együtt vagyunk.Néha kicsit nehéz,mert már kezd lenyugodni,és kevesebbet jár el velem akárhova is,de bízik bennem és így elmegyek egyedül és ha jól kitáncoltam magam mondjuk egy discóban akkor ő örömmel fogad utána,hogy milyen volt kicsim,meg jól érezted magad?.Úgyhogy szerintem nem sok,de ez úgy is ki fog derülni pár hónap múlva.Ha nem sok akkor kialakul köztetek a korkülönbség miatt egy hídacska,ami megoldja a problémákat.

Bár néha azért előjön ez a kis probléma,főleg ha veszekedtek.Azt hallod majd én éretteb vagyok ebben a dologban én jobban tudom.ilyenkor rá kell hagyni hadd higgye nyert,azt ha megnyugodott belátja kinek van igaza mégis ő az idősebb.:-)

2008. jan. 11. 11:31
 16/16 anonim válasza:
100%
Szerintem se add fel! Ha valóban úgy érzed, hogy felnőttél ehhez a feladathoz akkor bátran vágj bele, de csakis akkor, hiszen egész más az életritmusa egy tizenévesnek, mint egy huszonévesnek, ezt tapasztaltból mondom, hiszen most vagyok 21, és nemrég volt vége egy olyan 1,5 éves kapcsolatomnak, ahol a lány öt évvel fiatalabb volt nálam és sajnos azért lett vége a kapcsoltunknak mert egészen másképp gondolkodtunk a minket körülvevő világról, bár a szülei teljesen elfogadtak engem, hiszen nem rontott a suliban, és otthon is elég sokat segített. Szóval ha elég érettnek érzed magad ahhoz hogy belekezdj, akkor Hajrá!
2008. szept. 21. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!