Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok 8 év korkülönbség?
Igaza van az előttem szólónak!
Szerintem is egy tizenéves csajhoz sok a huszonötéves pasi.
szerintem nem sok. A fo, hogy szeressétek egymást, én 19évesen jottem ossze a barátommal, aki akkor toltotte be a 29-et. Már 2éve egyutt avgyunk és ugyanugy szeretjuk egymást mint az elején. és valoszinuleg egy veled egykoru vagy akár 2-3évvel idosebb srácban nagyokat csalodnál, mert irto gyerekesek még.
Ha szeretitek egymást, vágjatok bele.
és ha a srác aranyos, kedves, akkor a szuleid elobb-utobb megszeretik és elfogadják!
Sok sikert!
Ha szeretitek egymást, akkor előbb utóbb a szüleid is belátják, hogy nincs mit tenni! Aztán ha majd a 20-as éveidben leszel, akkor már senkit nem fog érdekelni, addig, meg húzzátok ki valahogy! :))
(a párom és én köztem 7 év van az Ő javára)
Amikor megismertem a edvesemet éppen,h betöltöttem a 20at.Ő akkor már majd 28 bolt.Első látásra egymásba szerettünk,nem volt apelláta.Egy hónap múlva esküszünk.
Ha ezelőtt a párkapcsolat előtt kell válaszolnom a kérdésre azt mondom sok,de mostmár azt,h nem biztos.A szüleim nekem is idősnek találták volna 17 évesen,ez tény,de vajon te,h állsz hozzá.Én annyi idősen nem voltam érett egy 23éves fiúhoz,nem tudtam felfogni miért más az egyetemi lét a gimistől meg a pénzkeresés stb.Mert tudod a szerelem tűz,de a húsleves nem fő meg rajta.
Neked kell érezni,h fel tudsz-e nőni a feladathoz!(Bár látva a mai fősulisok egy részét,némelyikhez vissza kellene fejlődnöd:))
Szia.
Én 16 voltam amikor megismerkedtem a párommal, ő akkor volt 23, tehát 7 év van köztünk. Már 5 és fél éve együtt vagyunk és nagyon jól kijövünk márciusban költöztünk össze és én soha nem tapasztaltam, hogy sok lenne ez a korkülönbség, fel sem tünt. Szerencsére a szüleim is toleránsak voltak, egyedül a nagymamim volt kicsit ellene, de mára ő is megkedvelte a páromat, mert rájöttek, hogy nem ront meg, és ugyanúgy jól tanultam meg minden. De ha te is soknak érzedd akkor az már nem jó, igazából neked kell döntened és utánna a szülőkkel megbeszélni. Ha rájönnek, hogy rendes gyerek és te is ugyanúgy ügyelsz a jegyeidre meg otthon is segítesz, el fogják fogadni. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!