Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem az a jó, ha nyugodt vagy egy párkapcsolatban? Azért szakított, mert nem szerelmes.
Az illetőnek akivel jártam nem egészen egy hónapot még nem volt párkapcsolata. Nekem már volt. Elég hamar mondta, hogy szeret. Ráadásul olyan szavakkal is, hogy szerelmes belém. Azt mondta úgy egy hete, hogy furcsa, de nálam nem azt a szerelmet érzi, mint korábban a viszonzatlan szerelmeinél. Mert az intenzív volt, szenvedős, amit irántam érez az meg nyugodt, biztonságos. Azt hittem, ezt jóból mondja, de tegnap szakított velem, merthogy ő nem szeret. Mondta, hogy rájött, hogy nem lehet ez szerelem, mert ő volt már szerelmes többször is és ez nem olyan volt.
De ezt nem értem, hát nem az a jó, ha viszonozzák, nyugodt lehetsz, biztonságban vagy? Nekem ezerszer többet ér egy boldog párkapcsolat, mint egy viszonzatlan szerelem.

Nyugodtnak lenni nem egyenlő azzal, hogy egy lapos kapcsolatban élsz.
A nyugalom a drámamentességre és az érzelmi biztonságra vonatkozik. De megette a fene, ha mellé érzelmileg sivár, szexuálisan egy nagy nulla és társaság szempontjából is üres a partner.

Ilyen a kötődési mintája. Valószínű, hogy az anyja érzelmileg elérhetetlen volt számára és/vagy túl sok probléma volt otthon.
Így nem kényelmes, komfort neki egy nyugodt, érzelmileg nyitott nő.
Ez a te esetedben rendben van. Nagyon sok ilyennel fogsz még találkozni, sajnos.

A pasiknak kell a vadászat a harc a küzdelem az adrenalin es a jutalom. Ez vmi ösztön náluk.
Nagyon sokan lesznek pl akkor szerelmesek csak mikor a nő kidobja.
Ez a macska egér harc vmi lételemük sajnos:(

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!