Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők megenyhülésének mi a lélektani folyamata?
Konkrétan arra a folyamatra gondolok, amikor nagyon távol került a nő egy férfitól, és már le is tiltja. Aztán eltelik valamennyi idő, mondjuk 2 év. Találkozik ugyanazzal a férfival, és már kifejezetten örül is neki, hogy újra látja.
Mi történik ekkor?
De ez a topik az olyanokról szól, akik meg tudnak enyhülni.
Az én személyes példám az, hogy mikor elköszöntünk, ugyan nem tiltott le, de vilàgossá tette, hogy nem kíván velem beszélni. És olyan csúnyán nézett rám, ami a lelkemig hatolt. Soha nem nézett rám nő olyan undorral.
Aztán eltelt 1 év, mikor összetalálkoztunk a boltban. Én kifejezetten kerültem, de ő utánam jött. És mikor rám nézett, szeretettel nézett rám, kérdezte, hogy vagyok stb.
Teljesen máshogy viszonyult hozzám, mint 1 éve.
Bocsánatot inkább attól lehet kérni, akitől lehet. Te hajlandó vagy megbocsátani másoknak?
#11 vagyok
Igen, ha tesznek érte. De sajnos az eddigi tapasztalatom az, amit az előbb leírtam.
En pl kedvelem az egyik exem,de soha tobbet nem nyulnek hozza,mert tobb nemi betegseget elkaptam tole es egyeb korulmenyek megvaltoztak. Koszonhettem a testemet tonkretevo fogamzasgatlo tabinak. Amit mostmar soha tobbe nem szedek. O meg irtozik a gumitol.
De siman mosolyognek ,ha beszelnek vele. Akar meg is dicsernem,ha jol nez ki. De ennyi. Ez nem harag,csak most nem hianyoznak ujabb nemi betegsegek se nem kivant terhesseg /a megszakitasos szexbe se mennek beke,meg lsszekoltozest nem akaro parkapcsolat se hianyzik.🤣🤣😂
Nincsenek "nők". Egyének és szituációk vannak.
Én pl. nem tudok haragot tartani, szinte azonnal megbocsátok - de ez nem jelenti azt, hogy ismét nyitok. A saját lelki békém miatt bocsájtok meg. Ha olyan a szitu (tiltásnál igen, mert azt akkor csinálom, ha végleg elegem van) akkor számomra megszűnik létezni a csávó.
Anyum robban. Kiadja magából a feszültséget, aztán egyből le is nyugszik. Megbeszéli a dolgokat, aztán vagy folytatják a kapcsolattartást, vagy elküldi a búsba és tiltja végleg.
Az egyik barátnőm sokat volt se-veled-se-nélküled kapcsolatban. Sokszor letiltotta a csávót, aztán amint elkezdett kicsit elérzékenyülni (vagy unatkozni), már fel is oldotta.
10-es voltam. Ha teszem azt, 2 éve le vagy tiltva, akkor szerinted egyszer csak varázsütésre örül majd neked? Felőlem lepontozhatsz most is, én csak nem gondolom, hogy azzal kellene töltened az idődet, hogy olyasvalakire vársz, aki évekkel ezelőtt annyira kiakadt rád, hogy azóta sem oldotta fel a tiltást. Ha valaki 1-2 hétre letilt valakit, amíg megnyugszik, átgondolja, majd feloldja, az más, de nagy tétbe le merném fogadni, hogy az, akinek évek óta nem hiányzol az életéből, annak jövőre sem fogsz.
Ahogy a saját példámat le is írtam. Én megbocsátottam az illetőnek, akit letiltottam, nincs bennem harag, de nem hiányzik és nem akarok vele találkozni, beszélni, de még ránézni sem. Közös ismerőstől tudom, hogy azt hiszi, egyszer majd újra jóban leszünk. Hát nem!
De ha leírod, hogy mi volt a tiltás oka, talán érthető lesz, hogy megbocsátható, vagy sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!