Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat, hogy azért hanyagol el a párom, mert tévé-és számítógépfüggő?

Been there, done that.
Számítógépes játék függő az exem. Az az igazi kocka, aki minden szabadidejében csak játszana. Sokáig lemondott róla, olyan 10 hónapja voltunk együtt, amikor visszatért hozzá, addig csak akkor játszott, ha nem voltunk együtt. Utána még egy évig együtt voltunk és megéltem ezt azt. Egy idő után csak abból állt a hétvége, hogy én átmentem hozzá, gyors ebéd, hát szex vagy volt vagy nem de ha igen az is 5 perc hogy gyorsan letudja és már ne bas.ztassam vele. Utána leült ilyen délután 1-kor a géphez és legközelebb hajnali 3kor jött aludni mellém. Én aztán próbálkoztam mindenfélével. Szexin levetkőztem, elkezdtem orálisan csinálni neki az asztal alatt, javasoltam elmenős program ötleteket. Semmi nem vált be. Egyszer egyedül voltam pár napot otthon, mondtam neki jöjjön át, üres a lakás, elvagyunk. Azzal a kifogással jött, hogy én nem főzök neki, emiatt nem tudna főtt ételt enni, úgyhogy egy éjszakát se jött át. A valódi ok meg persze az volt, hogy nálam nem tudott volna kockulni. A lakáson kívüli talik is annyiból álltak, hogy én menjek oda az egyeteméhez, aztán együnk a mekiben és ő rohan is haza kockulni. A hétvégéket meg más leírtam... 3 hónapig egy olyan talink nem volt, ahol nem a lakásban lettünk volna.
Volt nagy csodálkozás amikor kidobtam :D Életében először gondolkozott el azon, hogy talán leállhatna. Spoiler: nem állt le.
Jobb lesz neked nélküle hidd el :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!