Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknak miért megy ilyen gyorsan a váltás?
Az exemet kiraktam, rá pár hónapra lett valakije amit véletlen láttam meg. Ismerkedtem egy sráccal, a volt csaja megcsalta, visszaakart menni hozzá de a srác nem engedte. Szakítás után a csaj talált valakit 2 hónapon belül akivel már egy éve együtt van és ez csak pár példa….csomóaknál látom hogy vége a kapcsolatnak, és lesz más. Nekem miért nem?? Exemet kiraktam, kihevertem volt egy komolyabbnak induló ismerkedésem de nem lett szerelem. Azóta is stagnálok, több mint egy éve vagyok szingli. Én sose bántottam/csaltam meg senkit, sokan ismernek, tehát végülis csak szerencsétlennek tartom magam hogy senkit nem találok. Nem a külső/kinézet, vagy a személyisegem tartom gondnak.
Mègis fáj hogy mások megcsalják a másikat, semmibe veszik de nekik jut boldogság, én rendes vagyok, megértő, teret adok, nem erőlködök, de engem még igazán senki nem szeretett, hiába volt kapcsolatom …nem szerettek vagy kicsit is rajongtak értem
Hogyan változtassam meg a választásom? Vagy tényleg létezik hogy valaki nem érdemli ezt meg? Annyian mondják hogy milyen iszonyat kedves vagyok, jó humorú, szép, meg milyen jó a kisugárzásom, mégis maganyos óráimban arra gondolok ha ez mind igaz lenne nem blfaszkodnék itt, hanem rég lenne egy kölcsönös szerelmen alapuló kapcsolatom..
Nem tudom, nekem is mindig (túl) gyorsan ment.
Azert is lehet, mert szakitasok utan kulonosen keresem az emberek tarsasagat, eljarok esemenyekre, es mivel jol nezek ki, rogton ram repul egy csomo pasi, ismerosi korbol is...Es akkor valamelyik megtetszik annyira, hogy elkezdunk talalkozgatni, aztan ezekbol kapcsolat lesz. (Kb. 3 esetrol beszelek)
Viszonylag jo fej is vagyok, de szerintem a kulsom miatt van :D (Bar ne igy lenne..)
"csomóaknál látom hogy vége a kapcsolatnak, és lesz más. Nekem miért nem?? Exemet kiraktam, kihevertem volt egy komolyabbnak induló ismerkedésem de nem lett szerelem.
Látod, van aki ilyenkor elfogadja azt a partnert, ami nem igazán jó neki. Azért van hamar valakije. De minek? Megéri, ami nem jó?
Viccelődött nem tűnt fel? Azt akarta írni hogy az első szabály, hogy ne hisztizz... aztán rájött hogy nem az az első szabály, meg csak a második sem. :)
"engem még igazán senki nem szeretett, hiába volt kapcsolatom …nem szerettek vagy kicsit is rajongtak értem"
Aki így érzi magát több kapcsolata miatt az sajnos nem jól szűr. Azt nem tudom, hogy amikor végre rájössz, hogy nem viszonozzák az érzéseid akkor rögtön szakítasz-e, vagy vársz hátha csoda történik, de ha maradsz benne a kapcsolatban tovább akkor kapcsolatfüggő vagy.
"csomóaknál látom hogy vége a kapcsolatnak, és lesz más. Nekem miért nem?? Exemet kiraktam, kihevertem volt egy komolyabbnak induló ismerkedésem de nem lett szerelem. Azóta is stagnálok, több mint egy éve vagyok szingli."
Ha arra irigykedsz, hogy szakítás után azonnal mással vannak együtt akkor az szintén társfüggőségre utal mint az ő esetükben is arról van szó.
Egy párkapcsolatot illene kiheverni és ha egymás után többször nem jött össze akkor illene az embernek lemerülnie önmagában, önreflexiót, önfejlesztést tartani.
"Annyian mondják hogy milyen iszonyat kedves vagyok, jó humorú, szép, meg milyen jó a kisugárzásom, mégis maganyos óráimban arra gondolok ha ez mind igaz lenne nem blfaszkodnék itt, hanem rég lenne egy kölcsönös szerelmen alapuló kapcsolatom.."
A szerelem, párkapcsolat (és más sem!) jár "csak" amiatt, hogy valaki szép, okos, kedves, rendes. Ezt nagyon gyorsan felejtsd el.
Úgy gondolom, hogy az is probléma, hogy görcsösen, nagyon-nagyon akarod a szerelmet, maga az érzésbe esel inkább te is bele és akkor ha akad párod akkor LEHET nyomást helyezel rá, sietsz, nem engeded, hogy kialakuljanak maguktól természetes módon a folyamatok, érzelmek.
Egy év szinglilét semmi, igazság szerint jót tesz HA önvizsgálatot tartasz, fejlődsz jobb irányba. Én azt tanácsolom, hogy ne légy irigy, találd meg az utad egyedülállóként és csak aztán ismerkedj bármilyen komolyabb cél nélkül "lesz ami lesz" alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!