Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérhetnék még egy esélyt az első barátnőmtől?
Figyelt kérdés
Lassan 2 éve ismertem meg az első barátnőmet, akivel sajna csak 2 hetet voltam együtt. Akkor még 16 voltam és nem volt sok tapasztalatom lányokkal kapcsolatban, így nem is sült el túl jól a dolog. Mára már több tapasztalattal rendezem és rájöttem, hogy ő mennyire egy különleges lány volt, de akkor elrontottam. Azt kívánom bárcsak inkább most ismertem volna meg, de hát ezen már nem tudok változtatni. A lényeg, hogy azóta nem is nagyon beszéltünk és még csak nem is köszöntünk, pedig egy iskolába járunk, de szeretnék tőle még egy esélyt kapni, hátha most jobb lesz, annak tudatában, hogy tudom mit rontottam el annak idején. Ebben szeretnék tanácsot kérni!
18F
2010. okt. 11. 20:49
1/3 anonim válasza:
hát simán mondd el ezt neki :P ennél 1értelmübben nem lehet:P
2/3 anonim válasza:
én 2szer csaltam meg a barátomat(sajnos)évekig nem beszéltunk,már völegényem volt mikor rá jöttem,h menyire szerelmes vagyok belé,irtam neki sms-t,beszéltunk,elmondtam neki,h megbántam.pár honap után szakitotam akori párommal és össze jöttem a jelenlegi párommal.szeressük egymást,hiába csesztem el régen,uj lapokkal kezdtük.én biztos megprobálnám a helyedbe,netámadd le röktön,elöször kezdj el vele beszélgetni,ha látod rajta,h érdekled akkor mond meg neki a szándékaidat,ha nem érzed amit kellenne inkább neégesd le magad,h aztán kerülgetned keljen.
3/3 anonim válasza:
Ne bonyolítsd túl. Egyszerűen mondd meg neki, hogy szeretnéd, ha most, érettebb fejjel újra megpróbálnátok, amit régen elszúrtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!