Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit szóltatok ahhoz, ha az a nő, akivel egykor le akartátok élni az életeteket, megházasodott mással?
Sokan nem értik ezt, mert nincsenek hasonló helyzetben, eleve sérülten jöttek ki a helyzetből, és már nem is szerették a másikat, vagy utána rögtön kiszerettek belőle.
Én nő vagyok. Életem első szerelmével 10 évvel ezelőtt mentünk szét. Gyerekkorunk nagyrészét együtt töltöttünk, számtalan közös élményünk van, rengeteg minden köt minket össze. Ő volt nekem a nagy szerelem, aztán szét mentünk, ami nekem hatalmas nagy fájdalom volt, pszichológus, pszichiáter segítséget kellett kérnem, évekig szedtem gyógyszert is. Sokáig nézegettem a képeit, de szerencsémre letiltott engem mindenhonnan, így egy idő után már nem tudtam (hálás is vagyok neki). Többször eszembe jut a mai napig is, nyilván nem állandó jelleggel, de eszembe jut.
Múltkor ránéztem a naptárra a munkahelyemen, és rögtön beugrott, hogy aznap lettünk volna 23 éve együtt. Rákerestem párom profiljáról: már van egy kisfia, és még mindig azzal a nővel van együtt, akiért engem elhagyott. A baráti köre fele lecserélődött (mármint a Facebook alapjan), az anyukája nemrég halt meg, a nagymamája a covid időszak idején, aki engem saját unokájaként szeretett. Sírtam egy pár percet, aztán ment az élet tovább.
Sose fogom tudni teljesen elengedni, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!