Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Mit szóltatok ahhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit szóltatok ahhoz, ha az a nő, akivel egykor le akartátok élni az életeteket, megházasodott mással?

Figyelt kérdés
Ha már évek teltek el a szakítás óta, de látjátok Facebookon pl, hogy megváltozott a neve, vagy tett ki képet az esküvőről stb.
2023. jún. 9. 15:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Mit kéne szólniuk hozzá? Ő élete.
2023. jún. 9. 15:57
 2/16 anonim ***** válasza:
33%
Sajnálom a férjet de nagyon.
2023. jún. 9. 15:58
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
Hurrá.
2023. jún. 9. 16:01
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
Ha évek teltek el akkor semmi közöm hozzá, legyen boldog.
2023. jún. 9. 16:02
 5/16 anonim ***** válasza:
51%
Semmit. Jo hogy nincs velem.
2023. jún. 9. 16:07
 6/16 anonim ***** válasza:
6%
Na ès attól mèg dugható nem kell megijedni egy kis házasságtól ugyan úgy próbálkozhatsz. Nekem is házas már a volt csajom a múltkor írja hogy uncsi a házassága találkozhatnánk valamikor
2023. jún. 9. 16:12
 7/16 A kérdező kommentje:
#2 Az enyémet biztosan nem
2023. jún. 9. 16:20
 8/16 A kérdező kommentje:
Ja bocsi félre olvastam :D Én amúgy a férfi vagyok aki ezt látta
2023. jún. 9. 16:21
 9/16 NTBS ***** válasza:
62%
El ezt fogadni.
2023. jún. 9. 16:22
 10/16 anonim ***** válasza:
90%

Sokan nem értik ezt, mert nincsenek hasonló helyzetben, eleve sérülten jöttek ki a helyzetből, és már nem is szerették a másikat, vagy utána rögtön kiszerettek belőle.

Én nő vagyok. Életem első szerelmével 10 évvel ezelőtt mentünk szét. Gyerekkorunk nagyrészét együtt töltöttünk, számtalan közös élményünk van, rengeteg minden köt minket össze. Ő volt nekem a nagy szerelem, aztán szét mentünk, ami nekem hatalmas nagy fájdalom volt, pszichológus, pszichiáter segítséget kellett kérnem, évekig szedtem gyógyszert is. Sokáig nézegettem a képeit, de szerencsémre letiltott engem mindenhonnan, így egy idő után már nem tudtam (hálás is vagyok neki). Többször eszembe jut a mai napig is, nyilván nem állandó jelleggel, de eszembe jut.

Múltkor ránéztem a naptárra a munkahelyemen, és rögtön beugrott, hogy aznap lettünk volna 23 éve együtt. Rákerestem párom profiljáról: már van egy kisfia, és még mindig azzal a nővel van együtt, akiért engem elhagyott. A baráti köre fele lecserélődött (mármint a Facebook alapjan), az anyukája nemrég halt meg, a nagymamája a covid időszak idején, aki engem saját unokájaként szeretett. Sírtam egy pár percet, aztán ment az élet tovább.

Sose fogom tudni teljesen elengedni, ez van.

2023. jún. 9. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!