Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a kérésem?

Figyelt kérdés
Páromnak évek óta van alberlője a házában, nekem is van saját házam de én oda költöztem hozzá,párom hozzám nem akar költözni, már az elején igergette a párom hogy az idős albérlő elfog költözni, és az elberlő is több mint egy éve mondogatja hogy elmegy,de a párom nem akarja kitenni mert hogy van pénze belőle, de nagyon kevés havi 40, átlagon felül keresünk, és van a telken lévő másik házban is albérlő,én fizetem a rezsim sok mindenbe bele adok, ételt is rendszeresen én fizetem, a programok felét stb, párom apukája is velünk él, vagyis én velük, de kérhetem a párom hogy küldje el az idős albérlőt? Sokszor az a gond hogy akkor főz mikor én munka után haza esek ezért nem tudok főzni, mosásnál is egyeztetnem kell vele, stb

2023. jún. 9. 14:43
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
Nem jogos, te csak vendég vagy.
2023. jún. 9. 14:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy hazaköltözök a házamba és hétvégente meglátogatom a párom
2023. jún. 9. 14:47
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Havi 40 rugó? Hol találok ilyen lakást? :) Én mindenhol 2-300 ezreket látok alaphangon (bocsánat, nagyon off vagyok)
2023. jún. 9. 14:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nagyon nem normális felállás ez. A pasi többre tart 40k lószaros magyar forintot mint téged.
2023. jún. 9. 15:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én most ezt nem értem. Neked van saját házad, a párodnak kettő is. És nem tudtok kijelölni egy helyet, ahol együtt lehettek ketten? Ne csináljátok már. Nekem nincs is saját lakásom egy sem, mégis mindig meg tudtam oldani, hogy együtt lakjak a párommal.

A párod hozzád költözik, az miért nem opció? 40 ezer forinton meg mit szarozik, az még nekem sem pénz, pedig nem keresek olyan marha sokat.

2023. jún. 9. 15:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A párja azért nem költözik vele össze, mert ahol el ott mindene megvan, nála meg kéne főzni, segíteni. Így jobban jár, háznál van a p*nci is.
2023. jún. 9. 15:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerinted ő hogy reagálna, ha te hazaköltöznél, befogadnál a házadba egy albérlőt, és ha találkozni akarna veled, akkor átmehetne hozzád, ahol osztoztok a konyhán (esetleg a fürdőszobán is?) az albérlőddel?

Mi egyébkét a közös jövőképetek?

2023. jún. 9. 16:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus... Én így nem tudnék élni, hogy még "após" is, meg még egy vadidegen ember, akihez non-stop alkalmazkodni kell. Pláne úgy, hogy van saját lakásom. Kész vicc...

Ő miért nem akar hozzád költözni? Vagy ő látogatni? Miért te mész házhoz?

Vedd már észre, hogy csúnyán kihasznál. Milyen jövőt vársz egy ilyentől?

Ha van egy kis eszed, akkor hazaköltözöl, őt meg meneszted a fenébe.

2023. jún. 9. 16:32
 9/9 A kérdező kommentje:
A párom házában él az idősebb elberlő 1 szobában, az udvaron van 1 kishaz ami picike abban meg egy másik albérlő, ő a barátja, én meg szeretném ha a házból koltözne el az idős albérlő mert zavar
2023. jún. 9. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!