Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos volt a keresem?
En is éltem már meg hasonlót.
Én is kellemetlenül éreztem magam amig más gondtalan "fényűzve él",addig én 12 órázom meg ilyenek.
Es döbbenet de egy sittes kapcsán éreztem ezt!
Leveleztem egy börtönben levővel. Minden levelében jokedvű optimista! Edzegetnek keménykednek, gondja sincs, elvan, felelőssége zéro dolgozni nem kell, a penz a kávé meg a cigi belejott a seftelésbe, én meg ehhez képest napi 12 óráztam lakbért kell fizetnem hazaesek csak enni furdeni aludni es mehetek vissza, életem sincs, kozben a masik meg machoskodik edzeget vigyorog, tele haverokkal sztorikkal..
En a rendszert okoltam csak, hogy még a sitten is boldogabb valaki màs meg kidolgozza a belét, semmilye nincs megsem, vegetál csak az életben es elni se akarna jóformán, a masik meg tetkokról almodozik közben meg ilyenek es ez a legnagyobb gondja.
Hát agyam eldobom
*Szóval nem kell a boldogsághoz Görögország sem, ugy néz ki.
Ennyi erővel te is kuldhetnél képeket mennyit nevettek ökörködtök a munkahelyen, vagy milyen vicces sztorik mennek, agy pl kipróbáltad a forgószéket az irodában valami játékra, vagy szelfiket csinálsz mondjuk a polc tetejérol es szoval a nagy sz.rt te is előadhatnád másképpen.
En pl mikor elado voltam azon agyaltam komolyan hogy kiállok a kirakatba en is a bábuk közé. Nagy flash lenne! :D
Aztán fotók vagy riogatnám az embereket hogy mozgok:D
Én nem kértem volna ilyet, persze rossz érzés, de hadmenjen ha már egyszer van lehetősége.
N 30
Olyan is van hogy asszem tescos penztaros lőtt magárol egy szelfit munkakozben es millio nézettsége lett delutanra es még stylistok is felkeresték es a tescos ruha is majdnem utcai styl lett :D Aztan elkezdett mindenki magarol munkahelyi képeket szinten feltenni.
Sajnos nem találom linkelni azt a cikket
De szoval a nagy semmibol a munkahelyrol is kisulhet teljesen más. Nem csak szenvedni lehet utazások nelkul
Konyorogtem h menjen orulok neki hogy ott van, de nem tudok siras nelkul ranezni a kepekre. Csak azt kertem h ne kuldjon kepet de ereze jol magat. Csak faj h nem lehetek ott
Koszonom a valaszokat, probalok pozitiv lenni csak most minden rossz.
Az hogy ki hogyan érzi magàt nem az életedben a háttérképedtől függ.
Van aki egy menzai kajálástól több töltést kap mint Görögországban egyedul enni vagy a családdal vagy a nyivákoló gyerekével.
A boldogság bennünk van es nem Görögországban.
Lefordítom: párod örömmel küldi a képeket a nyaralásról, hogy ha már élőben nem is, legalább így megoszthassa az élményt, te meg sírsz az irigységtől.
És azt kérdezed, önző vagy-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!